Actie

Actie pagina Heemskerkse Golfclub

Aanbiedingen voor golfabonnementen, greenfees en golflidmaatschappen

Heemskerkse Golfclub op Leadingcourses.com

16 personen max.2 uur golfclinic met Golfprofessional incl. golfclubs incl. ballen € 150 ALL INCLUSIVE!

Heb jij een leuke groep vrienden of collega’s die je graag eens wilt verrassen? Heb je een sportteam waarmee je graag eens een ander balletje wilt slaan of heb je een vrijgezellenfeestje te organiseren? Dan hebben wij een geweldige actie voor je!
Een van de groepsclinics die wij geven, is voor een groep van maximaal 16 personen voor een vast totaalbedrag van maar €150,-. Dit is inclusief materiaal, ballen en een van onze PGA Holland Golfprofessionals, die jullie 2 uur lang de geheimen van het golfspel bijbrengt!
De actie geldt gedurende het hele jaar 2018. Bel of mail met onze golfschool voor meer informatie over deze of een van onze andere clinics en voor reserveringen:
06 39 42 68 02 / golfschool@heemskerksegolfclub.nl

We verwelkomen jou en je groep binnenkort graag op de leukste golfclub van Noord-Holland

Onze evenementen

Deze pagina bevat regelmatig golf aanbiedingen zoals:

greenfee aanbiedingen

golf lidmaatschap aanbiedingen

aanbiedingen voor abonnementen

golfcursus aanbiedingen

Volg ons op facebook of twitter om op de hoogte te blijven van onze actie’s.

Bent u op zoek naar een golfclub in Nederland dan bent u bij de Heemskerkse van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie of gebruik maken van de invulformulieren op de desbetreffende pagina.

We hopen u binnenkort te mogen begroeten!

De Heemskerkse Golfclub

Communicatieweg 18