Golfstore Proshop Heemskerkse Golfclub

De shop is in de zomerperiode (mei tot en met september) 6 dagen per week geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

In de winterperiode is de shop geopend van 10.00 tot 16.00 uur (indien de baan gesloten is gaat de shop omstreeks 13.00 dicht).
De shop is te bereiken via het telefoonnummer  0251-250077.
E-mail: proshop@heemskerksegolfclub.nl 

Proshop actie

Gegarandeerd het beste voor uw spel!

GOLFSTORE is een samenwerkingsverband tussen een aantal geselecteerde golfshops,voornamelijk gevestigd op golfbanen met PGA professionals en gekwalificeerde clubfitters.

Het doel van de aangesloten golfshops is om de golfer top-service te verlenen met de beste in de markt te verkrijgen producten tegen een bijzonder goede prijs. Door deze samenwerking kunnen wij scherpe prijzen hanteren, zonder dat dit ten koste gaat van onze top-service.

Ons ruime assortiment met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van clubs, putters,tassen, trolleys, schoenen, kleding, handschoenen, ballen en accessoires bestaat uit alle topmerken, maar ook voor de beginnende golfer hebben wij het geschikte materiaal in huis.

Juist voor hen is het op maat adviseren de eerste stap om golfen leuk te gaan vinden.

GOLFSTORE PROSHOPS bieden u een gastvrije ontvangst, waar u echt de tijd krijgt om uw wensen te bespreken. Voor ons is het een uitdaging om een goed passende oplossing te vinden voor iedere vraag en/of wens. Wij willen dat u zich bij ons thuis voelt en doen er alles aan om u deskundig, professioneel, en gastvrij te adviseren. Wij staan voor Tevreden Terugkerende Klanten.

Huren?

golfset-hurenTrolley € 5,00 per dag

Halve Golfset € 12,50 per dag

Hele Golfset € 25,00 per dag

Aanbieding: Starters set Skymax

IJzers 5/7/9/S

Fairway 3 of 5

Putter

Mini standbag (tas)

Van € 259.00 voor € 229.00 in Graphite

Van € 239.00 voor € 209.00 in staal