wintergebruik handicarts

Wintergebruik van handicarts en trolleys in de baan.

 

Vanwege de aanleg van nieuwe paden rondom (voor)greens en verlenging vanbestaande paden tot aan begin fairways is het mogelijk geworden ook gedurende de periode 1 november tot 1 maart met trolley’s en handicarts door de baan te gaan.

De volgende regels dienen daarbij strikt in acht te worden genomen door een ieder die met trolley of handicart in deze periode zijn of haar ronde gaat maken:

U dient altijd de beschikbare paden te volgen
Bij gebruik handicart het midden van de paden aan te houden en de bochten niet af te snijden en Uw snelheid te beperken. De handicarts zullen nog worden voorzien van een GPS systeem.
Indien Uw bal zich onverhoopt in de rough bevindt, dient U Uw trolley of handicart op de fairway te laten en vervolgens naar Uw bal te gaan (zoeken) en na Uw slag terug naar trolley of handicart.
Bevindt Uw bal zich rond voorgreen of green, dan dient U uw trolley of handicart te plaatsen op het nieuw aangelegde pad en vervolgens te chippen of te putten.

Indien ieder zich houdt aan deze op zich eenvoudige regels, dan beschikken we in het vroege voorjaar weer over een goed bespeelbare baan.

Uiteraard reken we op Uw aller medewerking, mede gelet op de forse investering die voor dit banenplan is gedaan.

1 oktober 2014,

Jan van Rijn, baancommissaris