winnaars golf bridge

Arnold Smit & Henk Berkelaar winnen Golf & Bridge

Arnold Smit en Henk Berkelaar zijn de winnaars geworden van de golf & bridgewedstrijd op woensdag 22 maart j.l.

Er speelden twintig paren mee. In de Bridgewedstrijd verdeeld over een A en B lijn.  Het was een prachtige dag dus alle tekenen waren gunstig gestemd.

S’morgens werd er goed gespeeld. De wedstrijdvorm was fourball betterball stableford.

Uitslag golfwedstrijd.

1 Mart Rietjens & Fred Nijman 21 stb.

2 Arnold Smit & Henk Berkelaar 20 stb.

3. Tine Tempelman & Nel Wessels 20 stb.

Na een heerlijke lunch verzorgd door Restaurant Grand Café de 19e werd er s’middags gestart met de  bridgewedstrijd.

Uitslag :

Diana Brouwer & Yvonne Scholte werden  met 59,24% eerste in de A lijn.  Frans Dombree & Phia Korrel 55,98 % werden tweede  en  Mart Rietjens & Fred Nijman derde met 54,35 %

In de B-lijn werden Marjolein Vromans & Corry van Minnen eerste met 60,42 % . Arnold Smit & Henk Berkelaar tweede met  57,81  en  Joke Jochems & Ingrid Morrien derde met 56,25%.

Uiteindelijk moetsen de scores worden worden samengevoegd.

Uitendelijk mochten Arnold Smit & Henk Berkelaar net zoals vijf jaar geleden de beker in ontvangst nemen.

1 Arnold Smit & Henk Berkelaar 69 punten

2 Mart Rietjens & Fred Nijman 64 punten

3 Diana Brouwer & Yvonne Scholte 59 punten

Fred Nijman Mart Rietjens