Jan & Ineke Wolring winnen bridgecompetitie 2017-2018

Willy Tolhuijsen (bridgecie), Kampioenen Jan Wolring & Ineke Wolring, Fred Nijman (bridgecie), Ben Bleeker (bridgecie)

Het werd toch nog spannend op deze laatste bridge dag van het seizoen 2017-2018. Er was dit keer een wat  kleinere opkomst van 31 paren o.a. door ziekte, waardoor er scherp gespeeld moest worden.

10 paren streden in de A-Lijn. Eddy Swartberg & Arie Kalkman waren de overtuigende winnaars met maar liefst 69,27 %. Tweede werden Frans Dombree & Phia Korrel met 53,65% gevolgd door Corry van Minnen en Annemieke Groen.

Eddy Swartberg & Arie Kalkman- Jaap Naber- Willy Tolhuijsen

In de B-Lijn waren er 11 paren. Agnes van der Hoorn & Wim Koning werden hier eerste  met 69,79%, Wil Brantjes & Suze Nijman werden tweede met 60,42% en Jetty van Lieshout & Maria Schram derde met 56,25%

Agnes van der Hoorn & Wim Koning – Jaap Naber

Van de 13 paren in de C-lijn waren Afra Zonneveld & Hans Coenen de winnaars met 61,46%. Nellie Nieuwenhuizen & Ria Visser werden tweede met 56,25% en Gerda Naber & Jaap Naber derde met 55,21%.

Hans Coenen & Afra Zonneveld

De prijzen werden uitgereikt door (mede)cluboprichter Jaap Naber en Willy Tolhuijsen( Wedstrijdleiding)

In de pauze kreeg de Bridgecommissie bestaande uit Willy Tolhuijsen, Fred Nijman, Ben Bleeker en Mart Rietjens (op vakantie) van Frans Dombree & Phia Korrel namens de groep de complimenten voor de organisatie en een leuke attentie uitgereikt.

Einduitslag van het seizoen

Ben Bleeker was ondertussen druk aan het rekenen wie zich kampioen van seizoen 207-2018 mocht noemen.

Uiteindelijk werden Jan & Ineke Wolring de overtuigende kampioenen met een gemiddelde van 56,67%. Tweede in de A-lijn werden Frans Dombree & Phia Korrel met 52,85 % en derde Eddy Swartberg & Arie Kalkman met 52,14%.

In de B-lijn werden Agnes van der Hoorn & Wim Koning eerste met 56,77%. Tweede Cobie Boom & Irma Eegerdingk met 54,31% en derde Wil Brantjes & Suze Nijman met 51,31%

In de C-lijn werden Nellie Nieuwenhuizen & Ria Visser eerste met 54,42%, Trinette Beetjes & Els Nooij werden tweede met 52,07% en Gerda & Fred Naber werden derde met 51,97%

Nellie Nieuwenhuizen & Ria Visser

Winnaar Jan Wolring bedankte de prima organisatie van deze gezellige avonden.

Fred Nijman wees nog even op het feit dat iedereen zich met spoed moest inschrijven voor het Golf & Bridge event op 21 maart a.s. Klik hier voor meer informatie