Volle bridgeavond op 1 december j.l.

v.l.n.r Jan Wolring, Fred Nijman, Ineke Wolring, Ben Bleeker

Het was weer een volle bridgeavond op 1 december, het leek wel of het heerlijk avondje al was gekomen! Maar liefst 40 paren gingen de strijd aan 12 in de A-lijn, 12 in de B-lijn en maar liefst 16 paren in de C lijn.

Vooraf werden de deelnemers getrakteerd op een maaltijd met stoofvlees rode kool en aardappelen voor slechts 7,50 euro door Restaurant  Grand Café de 19e. Het was de laatste wedstrijd van de 1e ronde dus het was extra spannend want er stonden immers promoties en degradaties op het spel!

Corry van Minnen, Anne Mieke Groen en Ben Bleeker

In de A-lijn (het lijkt bijna vanzelfsprekend) werden Jan & Ineke Wolring eerste met maar liefst 63,33%, tweede werden Arie van der Eng met Fred Nijman met 57,50% gevolgd door Pieter Kroon & Marianne ten Have met 57,08%

In de B-lijn werden Corry van Minnen & Anne-Mieke Groen eerste met 59,58% gevolgd door Annie Oortwijn en Jan Sinemus met 56,67%,Lia Peereboom & Ria van de Klooseer werden met 56,25% derde.

In de C-lijn werden Grada van den Berg & Laura Vredeveldt de overtuigende winnaars met 63,39%, Agnes van der Hoorn en Wim Koning tweede met 61,61% en Letty Broring en Alie Hos derde  met 58,33%.

Van de A-lijn naar de B lijn degraderen: Ria Vriend & Ida Zwalua, Jetty van Lieshout & Maria Schram, Coby Boom & Irma Eegerdink

Van de B naar de A-lijn promoveren: Annie & Alle Oortwijn, Marijke & Simon Zonneveld, Corry van Minnen & Anne-Mieke Groen

Laura Vredeveldt, Grada van den Berg en Ben Bleeker

Van de B naar de C lijn degraderen: Wiet & Eelco Wagner, Tonny Hendriks & Marquerite van Veen, Truus Dijkman-Dulkes & Trudy Sipkes

Van de C lijn promoveren naar de B lijn: Agnes van der Hoorn & Wim Koning, Kick Vergers& Beer van Muiswinkel, Letty Broring& Alie Hos.

Het was een gezellige avond, buiten was het koud en er moest nog even wat werk worden verzet om de ruiten  van de auto schoon te krijgen.

Homepage Bridgecommissie

Klik op homepage voor de uitslagenlijst. Pagina’s van commissies zijn te vinden onder club>commissies

golf en bridge