De Kroon ERA Makelaars winnen eerste IJmondiaan bedrijvencompetitie wedstrijd van de Businessclub

v.l.n.r. Willy Tolhuijsen (wedstrijdleiding) Jan Tervoort, Marcel Veldhuis (de Kroon ERA Makelaars), Rob Tolhuijsen (wedstrijdleiding)

Het werd nog uitermate spannend  of en hoe de eerste wedstrijd van de Businessclub dit seizoen gespeeld kon worden. Alle voorspellingen gaven onweer voor de hele  woensdagmiddag. I.v.m bestellingen voor de Horeca werd uiteindelijk besloten de wedstrijd te spelen over 9 holes met dubbele starts op de 2e 9. S’morgens kwam af en toe de zon door… zou buienradar  het toch (weer) mis hebben? Dinsdag was er behoorlijk wat regen gevallen en de baan was erg nat.

De winnaars van vorig jaar van de IJmondiaan bedrijvencompetitie waren Oomen & Sweep Advocaten.

Uiteindelijk waren er 48 deelnemers op woensdag die van start gingen met de IJmondiaan bedrijvencompetitie, en het bleef 9 holes … droog! Uiteindelijk was iedereen toch heel tevreden dat er maar negen holes waren gespeeld i.v.m de nattigheid. Na afloop serveerde de 19e heerlijke hapjes en werd het uitermate gezellig in het clubhuis.

De Golfschool had nog een zeer interessante aanbieding voor de Businessclubleden voor trainingen of een bedrijfsclinic.

Meer informatie over de IJmondiaan Bedrijvencompetitie of meespelen? Stuur een mail naar businessclub@heemskerksegolfclub.nl

De neary op hole 13 ging naar Nicky Schaap en de neary op hole 16 naar Co Limmen.

De winnaars van de dag werden Marcel Veldhuis en Jan Tervoort namens de Kroon ERA Makelaars met 18 stb punten.

Tweede werden Rob de Visser en Aart Kramers namens Harsveld Apparatenbouw met 17 stb mc

Derde werden Anton Ruthers en Harald Westerman namens + Click Trainingen 17stb mc.

De Top 10 en puntenverdeling voor het IJmondiaan klassement:

1. de Kroon Makelaars 10 punten
  2. Harsveld Apparatenbouw 9 punten
  3. + Clicktrainingen 8 punten
  4. BK Ingenieurs 7 punten
  5. Kuuk Trainingen 6 punten
  6. Jan de Wit Architect 5 punten
  7. Dutch Village bv4 punten
  8. Deijle & Veldt 3 punten
  9. Tebulo Engineering BV 2 punten
  10. Hollandium 1 punt

Klik hier voor de foto’s