Diverse nieuwe leden Businessclub. Speel ook mee!

We zijn bijna halverwege de IJmondiaan bedrijvencompetitie en onlangs zijn er weer een aantal bedrijven halverwege de competitie lid geworden van de Businessclub: Prestotype BV, Roofmanagement en Sport 81.

Daarmee is de businessclub dit jaar met  14 nieuwe bedrijven gegroeid. Al eerder traden Notaris van Duin, ING Private Banking, Van Eijck van Heslinga Advocatuur, A.A. Boots & Znn , Siebert & Becker Advocaten., +Click Trainingen, de Kroon Makelaars, N. Beentjes, Kuuk, Megacon Apparatenbouw en Wea Accountants (2e team) toe tot de businessclub. In totaal spelen 34 verschillende bedrijven mee.

Ook de rest van het jaar nog meespelen ? Dat kan, stuur een mail naar businessclub@heemskerksegolfclub.nl  en ontvang een aanbieding voor de resterende wedstrijden van dit jaar.

IJmondiaan Competitie

• woensdag 4 juli
  • woensdag 1 augustus (te gast zijn de BC Houtrak en BC Hoge Dijk)
  • woensdag 19 september (Lustrumweek)