Meatstreet wint 4e businessclub wedstrijd IJmondiaan competitie

v.l.n.r. Raymond Bruin, Cees Boon (Meatstreet) en Willy & Rob Tolhuijsen (wedstrijdleiding)

Het was prachtig weer tijdens de 4e businessclub wedstrijd.  Maar liefst 27 teams speelden mee op 4 juli j.l.

Winnaar werd het team van Meatstreet met Raymond Bruin (hcp 18.9) en Cees Boon (hcp 14) met liefst 39 stableford punten mc. Er werd die dag goed gescoord. Nummer twee werd het team van Sport 81/ Prestotype BV  met Ron Wolrabe (hcp 9.7) en Tom Groen (hcp 4.5) ook met 39 stablefords mc. Derde werd het team van + Click trainingen met Anton Rutgers (hcp 20.0) en Harald Westerman (hcp 18) met 38 stableford punten. De droge omstandigheden in de baan zorgden voor veel rol een hoge scores. Er waren 2 teams met 37 stablefords  Harsveld en Kuuk en maar liefst vijf teams met 36 stablefords: Siebert & Becker, Bestuur HGC, Roofmanagement, de Kroon Makelaars en Wea Accountants.

De neary’s waren voor:

hole 5:Rob de Visser

Hole 8: Raymond Bruin

Hole 13: Nicky Schaap

Hole 16: René van Voorst

Sport 81 en Roofmanagement stelden zich als nieuw lid van de Businessclub even voor.

Na afloop genoten de deelnemers van het mediterraans buffet welke uitstekend werd verzorgd door ons Restaurant Grand Café de 19e.

Er zijn nog zes wedstrijden te spelen op 2 verschillende golfbanen. Als u als bedrijf nog deze wedstrijden wilt meespelen stuur dan een mail naar: businessclub@heemskerksegolfclub.nl

Klik hier voor de foto’s

Puntenverdeling voor het IJmondaan klassement:

Meatstreet 10 punten

Sport 81/Prestotype BV 9 punten

+ Clicktrainingen 8 punten

Harsveld Apparatenbouw 7 punten

Kuuk 6 punten

Siebert & Becker advocaten 5 punten

Bestuur HGC 4 punten

Roofmanagement 3 punten

de Kroon Makelaars 2 punten

Wea Accountants 1 punt

Lustrumdoel

Rob Tolhuijsen deed aan alle BC leden en sponsors (nogmaals) een oproep om een kavel beschikbaar te stellen voor de veiling of een object te sponsoren voor het lustrumdoel: het virtual reality project van de Brandwonden stichting. Klik hier voor informatie hoe u diet doel kunt ondersteunen

Over de winnaar Meatstreet

Onze basis wordt gevormd door ambacht en passie. Dat maakt wat we zijn; slagers met ‘Heart & Soul’. Het liefst benen wij zelf uit en verwaarden daarmee alle delen van het dier. Uit respect voor het dier, voor vers geportioneerde steaks, voor handgemaakte specialiteiten, ambachtelijke vleeswaren en toebereide traiteur gerechten.

Meatstreet Beverwijk
Rijnland 1