Oomen & Sweep winnen 4e Businessclubdag IJmondiaan bedrijvencompetitie

V.l.n.r. Marten Folkeringa (Oomen&Sweep), Willy Tolhuijsen (wedstrijdleiding) Lucas Koning (Oomen & Sweep)en Rob Tolhuijsen (wedstrijdleiding)

Het was wederom een prachtige dag woensdag 5 juli j.l. De baan lag er ook prachtig bij. Dat beloofde hoge scores! Het was een volle bak. Door de uitwisseling met de Houtrak speelden ook Time4Golf en van Duijn Financieel advies mee. Dirk van Duijn is nog een oud lid van de Heemskerkse en oud clubkampioen. Naarmate er meer wedstrijden zijn gespeeld in de IJmondiaan bedrijvencompetitie wordt het ook steeds spannender met nog 3 wedstrijden te gaan.

De Neary's werden gewonnen door:

Hans Nieuwehuizen hole 5

Ron Steen hole 8

Joost Leijten hole 13

Daniel Andriessen hole 16

De dagwinnaars werden Oomen & Sweep met Marten Folkeringa en Lucas Koning met maar liefst 40 stableford punten hiermee verdienden zij 10 punten voor het IJmondiaan klassement. Tweede werd Jeroen Gosselink samen met Hans Nieuwenhuizen 38 stb mc en derde werden Monica Jenster en Joost Leijten die speelden namens netwerk BtB ook met  38 stb mc.    Net niet in de prijzen maar ook met 38 stablefords werden Rene van Voorst en Jos Tol van Tebulo.

Klik hier voor de foto's

Uitslag eerste tien:

1. Oomen & Sweep 20 stb
  2. JG Solutions 38 stb mc
  3. Netwerk BtB 38 stb mc
  4. Tebulo Engineering 38 stb mc
  5. Heemskerkse Golfclub 37 stb
  6. Trieling Keuken Design/Bodegas.nl 35 stb
  7. Harsveld 34 stb
  8. Hollandium 33 stb
  9. Schavemaker transport 33 stb
  10. Jan de Wit architect 31 stb

De Businessclub speelt op de Heemskerkse elke eerste woensdag van de maand, daarnaast spelen zij ook op de businessclub dagen van de Houtrak.

Ook een keer meespelen? Neem contact op met Rob Tolhuijsen: businessclub@heemskerksegolfclub.nl

Over  winnaar Oomen & Sweep

Vanuit een fraai, centraal gelegen kantoor in Haarlem biedt Oomen & Sweep Advocaten juridische dienstverlening op het hoogste niveau. Gericht op zowel bedrijven als particulieren en non-profitorganisaties.

Zij houden van een persoonlijke, informele benadering en spreken heldere taal.

Oomen & Sweep Advocaten
Prinsen Bolwerk 7