Weel wint 6e editie van de IJmondiaan bedrijvencompetitie

v.l.n.r Gert Jan Weel, Willy Tolhuijsen (wedstrijdleiding), Hein Glorie, Rob Tolhuijsen (wedstrijdleiding)

Woensdagochtend 6 september stond nog in het teken van kortstondige hoosbuien, maar zowaar rond het middaguur knapte het aardig op. Het beloofde een een mooie businessclub dag te worden, de fairway's waren recent gemaaid en zo nu en dan kwam de zon erbij. Om 15.00 uur was er een dipje met wat regen van ca 15 minuten, maar dat mocht de pret niet drukken.   De drivingrange ballen werden weer verzorgd door Simon Zonneveld die samen met John de Graaf ook de baancatering verzorgde. Er speelden ook weer diverse teams mee van de businessclub van de Houtrak. Het was druk want afgelopen vrijdag hadden we net een uitwisseling op de Houtrak gehad, waarbij diverse businessclub teams van de Heemskerkse meespeelden.

Toch vielen de behaalde stableford punten in deze fourball- betterball wedstrijd uiteindelijk wat tegen.

Het team van Weel met GertJan Weel en Hein Glorie kwamen als winnaar binnen met 33 stableford punten gevolgd door Harsveld met 32 stableford punten mc ( 2e 9 19 punten) op de derde plek  Gert van Duin  met Peter Plijnaar met 32 stablefords mc (2e 9 17 punten).                JG Solutions/Deijle-Veldt viel net buiten de prijzen met 32 stf mc ( 2e 9 16 punten).

De neary's gingen dit keer naar:

hole 16 Jan van Rijn

hole 13 Gert van Duin

hole 8 Peter Pleijnaar

hole 5 Rik ter Heide

Na afloop  genoten de deelnemers van een heerlijk Indisch buffet verzorgd door Restaurant Grand-Café de 19e.

Klik hier voor de foto's

Stand IJmondiaan bedrijven competitie met nog één wedstrijd te spelen  ( 4 oktober) :

1. Trieling Keuken Design/ Bodegas.nl  40 punten

2. Bestuur HGC 38 punten