Wie neem jij mee op de open golfdag van zaterdag 21 april a.s ?

Zaterdag 21 April hebben we weer een open dag tussen 11.00 uur en 16.00 uur! Wie neem jij mee?

Er is een ochtend blok en een middagblok. Schrijf jezelf op tijd in om mee te kunnen doen met een oefen les door één van onze pro’s

Programma  Zaterdag 21 April

Er zijn op deze dag twee inschrijf momenten  in de ochtend en in de middag. Let op vol = vol

Ochtend:

• 11.00-11.45 Ontvangst met koffie en thee in de conferentiekamer op de begane grond, uitleg over de golfclub en de  speel en oefenmogelijkheden bij de Heemskerkse, rondleiding.
  • 11.45- 12.45 Oefen Clinic door onze golfprofessional op de drivingrange/ puttinggreen. (materiaal en golfspullen zijn aanwezig, echter heeft u een eigen golfset neem deze dan mee, makkelijke kleding en schoenen met platte zolen  aanbevolen)
  • 12.45-13.00  Afsluiting in de conferentiekamer op de begane grond, beantwoorden van vragen. Hier ontvangt u een persoonlijk scherp voorstel gebaseerd op uw persoonlijke wensen.

Gelegenheid voor een aantrekkelijke lunch (op eigen kosten)

Middag:

• 13.30-14.15 Ontvangst met koffie en thee in de conferentiekamer op de begane grond, uitleg over de golfclub en de  speel en oefenmogelijkheden bij de Heemskerkse, rondleiding.
  • 14.15- 15.15 Oefen Clinic door onze golfprofessional op de drivingrange/ puttinggreen. (materiaal en golfspullen zijn aanwezig, echter heeft u een eigen golfset neem deze dan mee, makkelijke kleding en schoenen met platte zolen  aanbevolen)
  • 15.15-15.30Afsluiting in de conferentiekamer op de begane grond, beantwoorden van vragen. Hier ontvangt u een persoonlijk scherp voorstel gebaseerd op uw persoonlijke wensen.

Let op het is geen open inloop ! U dient zich vooraf aan te melden i.v.m. maximale capaciteit van de groep via de inschrijfknop hiernaast.

Inschrijven kan tot 20 april 16.00 uur! U kan slechts éénmaal per jaar deelnemen aan een open dag i.v.m. de aanbieding die u ontvangt.