Geachte competitie coördinatoren en team captains

Het is ons een genoegen uw team tijdens de NGF-competitie 2018 te mogen ontvangen.

Eén van uw teams speelt dit jaar in de poule met één van de team van De Heemskerkse.

Op deze site vindt u een overzicht aan van alle op onze club te spelen NGF-competitiewedstrijden. Tevens zijn hierin de namen en email-adressen en telefoonnummers van de ontvangende captains vermeld.

Voorspelen/ oefenronde

Mocht u een oefenronde willen spelen, dat kan op doordeweekse dagen van maandag tm donderdag in de middag. Maximaal 1 week voordat u de competitiewedstrijd bij ons speelt.

U kunt starttijden reserveren, telefoonnummer 0251-250088.

Er kan worden voorgespeeld tegen het introductietarief a €37,50 per 18 holes op de championshipcourse.

Op de PAR-3 baan 9 holes 13 euro, voor 18 holes 20 euro.

Het voorspelen geldt alleen voor die spelers die officieel zijn opgegeven bij de NGF.

Voor een routebeschrijving verwijzen wij u naar onze website: http://www.heemskerksegolfclub.nl/contact/

Op de wedstrijddagen is er een uur voor de wedstrijd ontvangst met koffie en/of thee. Wij gaan ervan uit dat de captains onderling nadere afspraken maken over lunch, borrel en/of diner.

Wij wensen U een succesvolle en in elk geval sportieve competitie toe.

Met vriendelijke groet,

Namens de competitiecommissie