Winterafsluiting Dames

Dinsdag 27 maart was het dan eindelijk zover. De afsluiting van de gezellige dames wintercompetitie.

Om de feestvreugde te verhogen hadden de organiserende dames, Britta en Joke, een leuke dagwedstrijd bedacht. Er werd gespeeld met een flight van 3 dames en op iedere hole werd er een verrassende telling toegepast. Dat resulteerde dat Carol Alblas, Petra Visser en Margriet Welman wonnen.

Tijdens de goed verzorgde lunch werden de dagwinnaars van de wintercompetitie en de geslagen nearies bekend gemaakt. De betreffende dames mochten allen een golfballetje in ontvangst nemen.

Uiteindelijk was het dan zover. De prijsuitreiking. De matchplaycompetitie kende 2 winnaars en wel Ina Schram en Marijke de Groot. De winnaars van de strokeplaycompetitie over 10 wedstrijden waren : 1ste Annelies Nieuwveld, 2e Nel Wessels, 3e Joke Jochems.

Nu, op naar de zomer! Met hopelijk weer zo’n goede opkomst. Wij van de damescommissie hebben er zin in. U ook? Jullie zijn van harte welkom op onze leuke en sportieve dinsdagochtend

Klik hier voor de foto’s