3 eerste prijs winnaars op de donderdagavondcompetitie Ellen Crabbendam, Patricia Hogerheijde en Henk van Tunen.

14 wedstrijden werd er gestreden om de beste bruto score, netto score en stableford punten. Door slechte weersomstandigheden was er 1 avond uitgevallen. En de laatste extra ingestelde avond werd er geeindigd met een 9 holes wedstrijd en een gezamenlijk diner waaraan werd deelgenomen door 25 competitie spelers. Doordat er niet alleen strokeplay backtees maar ook van geel voor stableford gespeeld kon worden, hebben er iets meer mensen meegedaan dan afgelopen jaar.  Ondanks dat het niet altijd even lekker weer was, want de wind was vele dagen ook aanwezig.

Ellen Crabbendam, Cees Prinsen en Monique Zwaan

Uiteindelijk heeft bruto  Ellen met 573 slagen en een gemiddelde van 81,8 per rondje gewonnen. Tweede werd Patricia met 583 slagen, gemiddeld 83,2 per rondje en Tom Groen 599 slagen 85,6  gemiddeld per rondje.

In het netto klassement werd Patricia eerste met 509 slagen netto,72,1 gemiddeld, Ellen tweede met 514 netto 73,4 gemiddeld en Charles Wanst derde met 532 slagen, 76 gemiddeld per ronde.

Patricia Hogerheijde en Cees Prinsen

En zoals het hele dozac seizoen het geval is geweest, krijgen de spelers die bruto of netto al wat hadden gewonnen, geen prijs in de stableford. Wel de punten,maar niet de ballen. Zo heeft iedereen veel meer kans om ballen te winnen en was het ook elke weer weer een ballenfestijn voor alle spelers. Alleen de aanwezige deelnemers kregen prijzen, zo ook op de slotavond. En daarom is Henk van Tunen eerste geworden met 222 punten, Niels Silberstein tweede met 218 punten en derde Cees Prinsen met 210 punten.

We willen alle sponsoren graag nogmaals bedanken.

Voor de nearies Pitchfix  pitchvorken aangeboden door Michel en Jaap Zwart, golfballen aangeboden door Henk van Tunen en  Annelies Wanst met Natucos potten creme.

Voor de ballen bruto en netto Charles Wanst met Prestotype, voor de stableford Cees Prinsen stucadoors en Harsveld apparatenbouw, Rob de Visser.

En last but not least  Wim Tichelaar voor alle tees die je kon verdienen met de birdies en die vaak ook aan iedereen een keer uitgedeeld werden.

Cees Prinsen en Henk van Tunen

Van de gelden die over zijn zullen we als dozac de reflectoren sponsoren die menig golfbaan inmiddels al op

de vlaggenstokken heeft staan  en die we ook bij de Heemskerkse willen introduceren.

Rest ons iedereen te bedanken voor zijn of haar deelname, op naar volgend jaar.

De Dozac commissie

Cees Prinsen