Tweede gratis spreekuur Reva Centre op donderdagmiddag

Het Reva Centre heeft een tweede gratis spreekuur geopend op donderdag van 13.30 tot 15.30 uur door fysiotherapeut Felix van Balgooi. Dit spreekuur gaat van start op donderdag 15 maart a.s.

NU AANWEZIG VOOR U

sport/golf medisch spreekuur Reva Centre

dinsdag 13:30 – 15:30 uur

donderdag 13:30 – 15:30 uur

Fysiotherapeuten Kimberly Mijnen en Felix van Balgooi geven fysiotherapeutische begeleiding voor alle leden en gasten in de bestuurskamer.

Felix heeft zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Hij heeft middels zijn stages veel ervaring in de 1ste lijns praktijk, daarnaast heeft hij vier jaar als verzorger/fysiotherapeut gewerkt bij voetbalclub ADO’20 en doet hij dat nu bij Vitesse’22. Zijn drijfveer om fysiotherapie te beoefenen is om voor iedereen te zorgen dat ze het optimale uit hun herstel halen, waarbij hij veel aandacht besteedt aan het gedrag en het omgaan met de klachten. Hij probeert dit te bereiken op basis van een vertrouwensband door verder te kijken dan alleen naar de fysieke problemen en door ook het mentale aspect erbij te betrekken. Felix heeft tevens de opleiding Golffysiotherapie gevolgd en succesvol afgerond! In zijn vrije tijd doet hij aan tennis en fitness en houdt hij ervan om tijd door te brengen met zijn vrienden.