Gezellige midzomerwedstrijd op Seniorenochtend

Op 28 juni jl. organiseerde de Seniorencommissie de traditionele midzomer all tee start wedstrijd over 9 holes met aansluitend een gezamenlijke lunch.  38 Deelnemers dezen aan de wedstrijd mee. De weersomstandigheden waren prima, zodat na afloop op het terras van het welverdiende drankje kon worden genoten. Voor de lunch in het restaurant zaten 42 liefhebbers aan. Leuk  om ook daaronder  Mieke Moes te zien.

Tijdens de lunch werden de dagprijzen uitgereikt. Iedere winnaar kreeg een jubileumbal. Ondanks het feit dat Frank Duits 18 punten scoorde, Jan Metselaar  en Annelies Smits elk 17, vielen zij niet in de prijzen van de all tee start-wedstrijd. Spelleider Frans Ossendorp vond dat dit keer ook de middenmoters voor hun inspanning beloond moesten worden. Op zo’n manier onderstreepte hij het gezelligheidskarakter van deze wedstrijd. De gelukkigen viel een flesje wijn ten deel.

In zijn speech vroeg Frans speciaal aandacht voor het goed en compleet invullen van de scorekaarten. Dus gegevens speler en marker, het aantal slagen en de bijpassende score en het totaalresultaat. Niet te vergeten: de handtekening/paraaf van beiden. Dit maakt het bijhouden van de standen voor de commissie en dan met name Frans een stuk eenvoudiger. Het zou fijn zijn als iedereen hieraan meewerkt. Niet juist ingevoerde kaarten gewoon terzijde leggen, is een wel erg rigoureuze maatregel. We willen het per slot van rekening gezellig houden. Iedereen wil dat ongetwijfeld ook! Daarom, dank voor het begrip en de medewerking.

Bij de foto:

Winnaars dagprijs 27-6-18 v.l.n.r.: John Ludenhoff, Jan Metselaar, Hans Alblas en Hans Bruinsma.

Seniorenochtend met een goede start van 2019

/
Ruim 40 senioren namen deel aan de traditionele Nieuwjaarswedstrijd…

Sinterklaaswedstrijd Senioren 29 november 2018

/
Het weer was niet echt aantrekkelijk om de baan in te gaan. Veel…

Afsluiting zomerseizoen competitie Seniorenochtend

/
En weer is er een zomerseizoen voorbij. Een mooie, warme en droge…

Lustrumwedstrijd: veel wind, maar toch succesvol

/
Voor de Lustrumwedstrijd van de senioren op donderdag, 20 september…

Nieuws van de Seniorencommissie

/
Vanuit de seniorencommissie melden we iets wat al gepasseerd…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.