Uniek van de Golfschool : gratis checkmomenten voor leden! Een video uitleg

Check-momenten

Nieuw en helemaal uniek op een golfclub: check-momenten! Op de website hebben we inmiddels het jaarprogramma geplaatst waar alle trainingen in te vinden zijn. Maar wat houden deze check-momenten nu precies in? Ieder voltallig lid met certificaat en alle proefleden mogen hier gratis aan mee doen. Overige leden en niet-leden betalen €10,- per keer. Het ziet er als volgt uit:

• Als voorbeeld: er staat een training gepland van 16.00 – 18.30 uur voor de handicapgroep 30-20. Dit betekent dat alleen golfers mogen meedoen die in deze handicapcategorie zitten. Deze training bestaat bijvoorbeeld uit 1,5 uur bunker & 1 uur full swing. U kunt komen en gaan wanneer u wilt, maar u mag maximaal 30 minuten per dag gratis mee doen met deze trainingsmomenten. Als u om 16.11 uur komt en er is plaats, mag u mee doen tot 16.41 uur. Er is plaats voor maximaal 9 personen tegelijk.
  • Er is géén vast thema. Als we full swing oefenen en u wilt met de driver, is dit mogelijk. Wilt u lange of korte ijzers trainen? Helemaal goed. De professional die de trainingen verzorgt, loopt langs en checkt of u doet wat u tijdens u lessen heeft geleerd.
  • Het zijn dus meer check-momenten dan echt lesmomenten. Heeft u om 17.00 uur een starttijd en wilt u even uw chippen gecheckt hebben? Kom langs!

Waarom bieden we dit als golfclub en golfschool u aan? Omdat wij een sportclub zijn en bij een sportclub horen ook trainingsmomenten. Zo heeft u met een lidmaatschap op de Heemskerkse niet alleen de 4 na langste baan van Nederland vanaf zwart, 6 tees in de baan, een uitdagende par 3-baan, goede oefenfaciliteiten maar zitten er ook gratis trainingen in uw lidmaatschap.

11 en 12 maart j.l zijn alle drie de golfprofessionals weer op bijscholing gegaan.

Wij doen er alles aan om er klaar voor te zijn voor komend seizoen. U ook?

Met sportieve groet,

Rogier Kootker

Head-Professional Heemskerkse Golfschool

Klik hier voor de jaarplanning van de golfschool