Aan: de donateurs en pasjeshouders van Stichting Handicart

Beste mensen,

Het is weer even geleden, dat jullie een Nieuwsbrief hebben gekregen, maar dat gaan we goed maken.

Op dit moment bezit de Stichting Handicart 725 eigen golfkarren op 112 banen en daarnaast worden er 174 karren gehuurd van eigenaren op 157 banen.

Afgelopen najaar en winter heeft de Stichting het aantal pasjeshouders en donateurs gescreend en dat leidde tot een hertelling. Op dit moment zijn er landelijk 19.658 pashouders. Dit aantal zal de komende jaren toenemen, omdat de gemiddelde leeftijd van de actieve golfer stijgt.

Dat geldt ook voor de Heemskerkse en het zal de druk op het verhuren van de karren verhogen. Hoe we dat de komende jaren gaan opvangen, moeten we nog maar bezien. Er zijn nu 190 pasjeshouders bij onze club voor acht karren.

Vanaf dit jaar is de mogelijkheid om reclame aan te brengen op de karren. Uiteraard tegen een passende vergoeding en de reclame moet ook weer te verwijderen zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Van het voorjaar moeten de karren maar eens grondig schoongemaakt worden. Op 190 pasjes-houders en vele andere golfers op onze club doen we een om op een dinsdagmiddag de karren schoon te maken. Je kunt je alvast aanmelden bij gerardhoekstra@ziggo.nl. De datum hoor je t.z.t. nog wel.

Onze jaarlijkse Buggy Battle vindt voorlopig plaats op zondag 15 juli 2018. We hebben het plan om dit toernooi voortaan Handicarttoernooi te noemen. Dan weet iedereen dat het hier gaat om de handicarts.

De trend om 9 holes te lopen is stijgend. Vandaar dat het wellicht een idee is om het toernooi te verspelen over 9 holes. Misschien doen er nog meer mensen mee. We zijn erg benieuwd naar je mening. Aarzel dus niet om contact op te nemen.

Een toernooi zonder prijzen en een aardigheidje is een beetje kaal. Vandaar dat we op zoek zijn naar een sponsor voor dit belangrijke toernooi. Een bedrag van € 250,00 is ruim voldoende om het toernooi compleet te maken. Wie wil de sponsor zijn?

Tot slot nog even over geld.

Het is elk jaar weer een verrassing of de donateurs hun bijdrage wel of niet vergeten af te dragen. Dat is heel eenvoudig te voorkomen door de donatie automatisch te laten afschrijven. Je zou de Stichting er een groot plezier mee doen.

Wil je meewerken? Ga dan naar www.handicart.nl en vervolgens naar donateurs. De rest wijst zich vanzelf.

In de loop van dit jaar komt er een automatisch betalingssysteem om de te rijden ronden af te rekenen. Dan gaat afrekenen niet meer via de balie, maar d.m.v. automatische afschrijving. De verschuldigde bedragen worden dan eenmaal per maand van uw bankrekening afgeschreven.

Als het zover is, melden we ons weer.

Gerard Hoekstra

Consul Stichting Handicart