Handicartcommissie: Ze zijn weer schoon… en een aangename verrassing voor de consul van de Heemskerkse!

Ze zijn weer schoon

Zo zagen ze er uit

Dinsdag 3 april hebben leden van de club de handicarts samen schoongemaakt. Negen karren (de marshalkar hebben we ook meteen meegenomen) waren dermate smerig, dat een grondige schoonmaakbeurt nodig was om de ze weer up to date te krijgen. Met name de fijne steenslag van de paden was aangekoekt onder de karren. Dit werkt als schuurpapier op de draaiende onderdelen. Een aandachtspunt om rekening mee te houden. Wellicht moeten we de karren wat vaker schoonmaken.

Enthousiast gingen de dames en heren aan de slag en met een uurtje was het gepiept. Als beloning kregen alle werkers in de 19de een drankje aangeboden.

Allemaal erg bedankt voor de hulp.

En zo zijn ze geworden! (foto’s Ad Kemper)

Verrassing

In maart was de regiodag van de Stichting handicart op de golfbaan De Haar in Vleuten. Naast de serieuze zaken was er ook tijd voor een rondje golf op deze prachtige baan in het park van kasteel Haarzuilens. Je waant je in een andere eeuw tussen de prachtige oude bomen en uitzicht op het kasteel vanaf de golfbaan.

Tijdens de vergadering was er een aangename verrassing voor de consul van de Heemskerkse. Aan hem werd de Consul’s Trophy uitgereikt, omdat onze club zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. De administratie, de inzet om de karren op de baan te houden, het contact met de medewerkers van het kantoor in Maarn en de introductie van Visage hebben er toe geleid om deze prijs aan ons uit te reiken.

Gerard kreeg hem, maar we hebben het wel met z’n allen verdiend.

Gerard Hoekstra

Noot redactie: Zo’n Handicartcommissie verdient toch zeker nog wat meer donateurs!  Van Harte Gerard!

handicart