handicart

Inschrijving Buggy Battle is geopend

De Stichting Handicart vraagt uw aandacht

Meer dan 30 jaar zorgt de Stichting Handicart, dat mensen die lopend moeite hebben om een ronde te lopen toch lekker kunnen golfen op meer dan 100 golfbanen in Nederland. Zonder subsidie van de overheid en dat voor een prijs van een glas wijn in het clubhuis.

Deze service kan alleen worden verleend als alle golfers in Nederland dit financieel mogelijk maken door sponsoring, bijdragen van de pasjeshouders, donateurs en giften.

Elk jaar organiseren de golfclubs in Nederland een toernooi om geld in te zamelen.

Zo blijven meer dan 600 buggy’s beschikbaar voor onze minder valide golfers.

Ons toernooi op de Heemskerkse spelen we op 23 juli 2017 van 10.00 uur tot 13.00 uur en u wordt van harte uitgenodigd om hier aan mee te doen.

De spelvorm is Foursome:

Twee spelers vormen een team en spelen met één bal. Er wordt altijd om beurten afgeslagen van de afslagplaats. Speler A slaat af op de oneven holes en speler B op de even holes. Na de afslag wordt er om-en-om verder gespeeld (als B afslaat doet A de volgende slag, daarna weer speler B, etc) totdat de hole is beëindigd. Strafslagen hebben geen invloed op de volgorde van spelen.

In deze koppelwedstrijd bestaat de flight uit vier spelers.

De kosten zijn € 10.00 per persoon. Hiervoor koop je 5 mulligans (jaja ze bestaan dus echt) en de netto opbrengst gaat naar de Stichting Handicart.

Er zijn uiteraard prijzen te verdienen en de winnaars mogen ook nog naar de landelijke finale.

Om misverstanden te voorkomen. De wedstrijd staat in het kader van de Stichting Handicart. Het is dus niet nodig dat u nu al zelf gebruik moet maken van de handicart. Maar heeft u een handicart nodig die dag, dan is het verstandig om er een te reserveren.

U kunt inschrijven per koppel, maar individueel inschrijven kan ook. De wedstrijdleiders stellen dan de teams samen.

Maximaal aantal deelnemers: 68

Alle inkomsten komen volledig ten goede aan de Stichting Handicart.

De handicart-commissie doet een beroep op alle leden om deel te nemen aan deze wedstrijd en tevens donateur te worden van de stichting Handicart. Hoe meer leden van de Heemskerkse Golf Club de stichting steunen hoe meer handicarts onze club op de baan kan houden. Dat zijn er op dit moment acht.

Namens de Stichting Handicart ,

www.handicart.nl