Opbrengst 2017 Stichting Handicart

Heemskerk, 17 januari 2018

Beste mensen,

Opbrengst 2017

De Stichting Handicart heeft de balans voor 2017 opgemaakt en we komen uit op een totaalbedrag van

€ 15.297,50 dat opgebracht is door donaties, toernooi en het gebruik van de karren in de baan.

Een prachtig resultaat, waar u aan meegewerkt hebt.

Er is voldoende geld bijeengebracht om een negende en wellicht met enige moeite een tiende kar te kunnen aanvragen. Maar dat houdt in, dat je elk jaar tenminste € 15.000 moet omzetten. Of je dat elk jaar haalt is nog maar de vraag.

Naast tien karren moet je ook tien stalplaatsen hebben en die heeft de Heemskerkse alsnog niet.

Dit is een vraag waard aan het bestuur.

Donaties 2018

In 2017 hebben we samen met de Stichting Handicart de lijst met donateurs opgeschoond en dat heeft geleid tot een overzichtelijk aantal donateurs van de Stichting.

Voor 2018 is het beleid, dat het opschonen verder gaat en men heeft besloten om pasjeshouders die twee jaar niet hebben gedoneerd op inactief te zetten. Dat wil zeggen, dat het pasje niet meer geldig is en bij huur van een handicart het volle tarief moet worden betaald.

De Stichting verzoekt u om uw donatie 2018 tijdig te voldoen. Dit voorkomt veel werk aan aanschrijven, enz.

Alle informatie over betalingen kunt u vinden om www.handicart.nl onder kopje donateurs.

Buggy Battle = Handicarttoernooi

De term Buggy Battle is ingeburgerd bij een deel van de golfclub, maar er zijn ook mensen die niet weten wat deze term inhoudt. Vandaar, dat ik bij de WECO het verzoek heb neergelegd om de naam te veranderen in Handicarttoernooi.

Dan weten ook mensen die geen gebruik maken van de handicarts waar het toernooi voor bedoeld is.

De datum voor het handicarttoernooi is op dit moment nog niet bekend, maar zo gauw ik wat weet breng ik u op de hoogte.

Onderhoud handicarts

Alle handicarts (karren) zijn in orde en de drie slechte karren zijn vervangen door gloednieuwe. Niet dat je dat nu ziet, want door het natte weer zijn de karren erg smerig. In het voorjaar wil ik een middag organiseren om de karren schoon te maken.

Verder vraag ik u (mede namens de Stichting) om zorgvuldig met het materiaal om te gaan. Het is een kostbaar bezit.

Tot de volgende nieuwsbrief

Gerard Hoekstra