Van de Handicartcommissie

Het is af en toe best handig om in de Nieuwsbrief een stukje te schrijven over de handicarts in onze vereniging. Alle acht karren hebben nu een goed werkend accupakket. Met andere woorden: je kunt weer met gemak achttien holes rijden.

Dat komt goed uit, want de druk op het gebruik neemt toe en de medewerkers aan de balie moeten soms mensen samen laten rijden om iedereen te laten golfen. Voorlopig moeten we het met acht karren doen, maar wie weet…….

Af en toe krijg ik een overzicht van de Stichting handicart wie zijn donatie heeft gedaan. Het loopt goed en reeds 80 mensen hebben al in totaal € 3194,00 bijeengebracht.

Mocht je het iedere keer vergeten om te betalen, dan kun je ook automatisch laten afschrijven op een door jouw eigen gekozen moment.

Je gaat naar www.handicart.nl en vervolgens naar WORD DONATEUR.

De rest wijst zich vanzelf.

Het gaat steeds beter, maar het komt af en toe nog wel voor, dat de stekker verkeerd om wordt aangesloten als de accu moet worden opgeladen.

Op de stekker staat PULL HERE en deze tekst moet naar boven wijzen en dan gaat hij moeiteloos in de stekkerdoos.

Als je het goed doet, dan zie je op de acculader een blauw lampje branden en een groen knipperend lichtje. Knippert hij niet meer dan zijn de accu’s vol.

En tot slot zoek ik nog een sponsor voor de Buggy Battle op zondag 15 juli. Over de vraag of er achttien en/of negen holes wordt gespeeld en hoe valt nog niets te vertellen, maar we willen wel leuke prijzen uitreiken.

Vorig jaar vielen de bitterballen van de firma Boots Beheer BV  in goede aarde. Wie doet er dit jaar een duit in het zakje?

Gerard Hoekstra

Consul Stichting Handicart