Hareco Quiz: Antwoord op de vijfde vraag van seizoen 2017-2018

Een speler dropt zijn bal binnen twee stoklengten van het punt waar zijn bal de waterhindernis in ging. De bal rolt dicht naar de grens van de waterhindernis toe echter ligt hierbuiten zoals te zien is op de foto. Voor de volgende slag moet de speler met zijn voeten in de waterhindernis staan.

Mag de speler nu opnieuw droppen in deze omstandigheid

1.Ja, je hoeft niet je stand in te nemen in een hindernis

2.Nee, de bal spelen zoals deze ligt

 

Bij deze vijfde vraag hebben 5 leden een antwoord ingestuurd.

Het goede antwoord was 2.

 

Het goede antwoord staat in regel 20-2.c “Wanneer opnieuw droppen”. In deze regel worden 7 situaties benoemd wanneer een speler opnieuw moet droppen. Indien in bovengenoemde vraag de bal in de hindernis was gerold en daar tot stilstand was gekomen moet de speler opnieuw droppen.

Uit de winnaars is Bart van der Linden geloot om de ballen in ontvangst te nemen bij de receptie.

 

Vanwege de weinige respons worden er geen vragen meer op de site gezet. Via de site www.golf.nl worden wekelijks vragen getoond waar u aan mee kan doen.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.