De Horecapassen komen terug

Geachte Leden van de Heemskerkse Golfclub,

Zoals vermeld in de algemene leden vergadering november j.l. komen de horecapassen weer terug. Passen uit het verleden zullen niet opnieuw bruikbaar gemaakt kunnen worden, dit betekend dat iedereen die van een pas gebruik wil maken een nieuwe pas aan dient te vragen.

Passen kunnen vanaf heden worden aangevraagd per e-mail naar hayo@de19e.nl, onder vermeldingen van:

• Naam
  • Adres
  • Telefoon nummer
  • E-mail adres

Vanaf maandag 5 februari 12.00 is het mogelijk om de passen op te halen. Vanaf dan is het iedere maandag tussen 12.00 en 17.00 mogelijk om de passen op te halen.

Bij het ophalen van de pas dient de eerste maal een storting van €100, – plaats te vinden, dit in verband met de administratieve kosten die hier aan verbonden zitten. Wel zullen wij het volledige bedrag van €100,- op de pas storten.

De vervolg stortingen zijn mogelijk vanaf minimaal €25,- per keer.

Met vriendelijke groet,

Hayo van Deudekom

Restaurant Grand Café de 19e

logo Restaurand Grand cafe de 19e

1. Carin Kleinveld
    Carin Kleinveld zegt:

Goede middag,
    Ik ben nog maar net lid toch wil ik hier iets over kwijt. Ik heb al zoveel passen en dan deze ook nog. Het levert extra administratie op voor de horeca en voegt wat mij betreft geen enkele klantvriendelijkheid toe. Mijn pinpas voldoet prima. Ik neem dan een dergelijke pas niet. Begrijp helemaal niet wat de gedachte achter dit systeem is.
    Vriendelijke groet Carin Hofman-Kleinveld

• King
      King zegt:

Beste Carin,

De pas is geen verplichting. Een pas heeft ook zijn voordelen. De ene vindt de pas fantastisch en de andere niet. Dus voor ieder wat wils.
      Welkom en veel plezier bij de Heemskerkse golfclub.
      Sportieve groet,
      King

2. Trudy Zonneveld
    Trudy Zonneveld zegt:

Hallo Marjolein,

Lekker weer op Bali? Even voor de goede orde: je betaalt geen 100 euro om een pas te krijgen. De pas is gratis en de 100 euro is voor gebruik.

Geniet nog even lekker,

Trudy

3. Marjolein de Jonge
    Marjolein de Jonge zegt:

Goede morgen vanuit Bali. Iedereen was weer blij met het uitgeven van een pas voor de horeca. Ik vind het belachelijk om € 100.- te storten om een pas te krijgen. En ik spreek niet alleen voor mezelf en je kan niemand verplichten.
    Dus jammer leuk bedoeld maar voor mij geen pas.

• Jeroen Leijse
      Jeroen Leijse zegt:

Een pas is gelukkig ook geen verplichting,alleen een extra mogelijkheid.

Jeroen Leijse
      Penningmeester Stichting Horeca HGC