Jeugd Kick-Off 2018 a.s. woensdag!

Aanstaande woensdag 21 februari is het zover! Van 17:30  tot 19:00 uur zal de Kick-Off van de jeugd plaatsvinden in het Clubhuis.

Tijdens deze Kick-Off beginnen we met een presentatie over het komende jaar. Wat is de teamindeling? Wat is het jaarprogramma? Wat gaan we dit jaar anders doen?

Daarna hebben we een kleine enquête om jullie mening te horen m.b.t. het jeugdprogramma. Wat vinden jullie (jeugdspelers en andere betrokkenen) belangrijk om in het jeugdprogramma mee te nemen? Van welke leuke en creatieve ideeën kunnen wij werkelijkheid laten worden?

Als afsluiter spelen we de Heemskerkse Mini Games! Een aantal grappige golf gerelateerde spelletjes. Heb jij ooit in het clubhuis gegolft?

Graag zien we alle jeugdspelers woensdag met papa’s, mama’s, opa’s en/of oma’s. Iedereen is welkom, dus ook vriendjes en vriendinnetjes! Benieuwd hoe we samen een gaaf jeugdprogramma gaan neerzetten?

Kom langs aanstaande woensdag!

Met sportieve groet,
Patrique Baljé