Kick-Off Jeugd 2018: Chippen in het clubhuis was gaaf!

Vorige week woensdag zijn we officieel van start gegaan met het jeugdseizoen van 2018!

Nadat iedereen was binnen gedruppeld zijn wij van start gegaan met een presentatie. Tijdens deze presentatie hebben wij onder meer de reguliere lesdata, activiteiten programma en de groepsindeling bekend gemaakt (de presentatie en jaarprogramma is te vinden onder het kopje: jeugd – jeugd t/m 21 jaar).

Een zullen een aantal nieuwe activiteiten (buiten reguliere lessen om) dit jaar worden verzorgt. Zo zullen er Ouder-Kind trainen worden gegeven , weekend trainingen en winterlessen. Alles in verlengde met het reguliere jeugdjaarprogramma.

Om het gehele jaarprogramma zo goed mogelijk te laten verlopen heeft de jeugd hulp nodig! Dit in vorm van personen die affiniteit met jeugd en golf hebben. Naast de wedstrijden zijn er dit jaar na elke les een test (max 30 minuten). Ook hier hebben wij hulp voor nodig.

Mocht u willen helpen bij het versterken van de jeugd (ook als u weinig tijd heeft)? Neem dan contact op met Patrique. Dan maken we er gezamenlijk (met de jeugd) een mooi jaar van!

Na de presentatie is er een enquête ingevuld om te kijken hoe we er voor staan m.b.t. de tevredenheid en waar we nog kunnen aanvullen. Hieronder een korte samenvatting.

De jeugd is tevreden over het programma. Vooral gezelligheid en enthousiasme kwamen sterk naar voren. Een voorwaarde voor een leuk jeugdprogramma.

Een paar punten waar op kan worden verbetert is het meer en eerder spelen van de PAR3 baan. De activiteiten naast het reguliere programma is schaars. Vandaar een aanvulling met de Ouder-Kind lessen, weekendtrainingen en winterlessen. Meer informatie over de lessen/trainingen hierover volgt.

Chippen in het clubhuis!

Na de presentatie en Enquête zijn er een aantal kleine spellen gespeeld boven bij de horeca. Zo zijn er verschillende putt en chip spelletjes uitzet. Het leukste bleek toch het Chippen! Zelf de ouders konden hier niet van afblijven.

Petje op of petje af?

Er is afgesloten met een Quiz. Dit via petje op of petje af. Een aantal vragen die betrekking hadden tot de club. Wist u dat we dit jaar 30 jaar bestaan? De uiteindelijke winnaar was Cedric Klijn. Nogmaals gefeliciteerd!

Al met al een enorm geslaagde Kick-Off!

Jeugdcommissie