Aan alles komt een eind maar bij de inloop par 3 alleen meer een gezellig eind

afsluiting-par-3

De eindwinnaars van links naar rechts Johan Berns (3) Tinie Borst- Hollenberg (4), Ineke Duits-Bijvank (1), Bart Bartelds (2), Peter Weel (5)

Met een lichtflits, donderende klap en heel veel water werd de inloop par-3 2017 afgesloten. Toch waren er 17 stugge spelers die bij deze laatste inloop de 9 holes hebben kunnen afronden. De resultaten waren er naar. Met een hoogste score van 16 punten werd Jerry de Graaf de laatste winnaar op de voet gevolgd door Cees Prinsen, eveneens met 16 punten en Johan Berns met 15 punten als 3de. Dat deze laatste score voor Johan van belang bleek volgt later.
De Par-3 commissie vond dat deze laatste avond met wat extra's afgesloten moest worden. Doordat er geen live muziek geregeld kon worden is er dan maar voor de inwendige mens gezorgd. De horeca heeft zijn uiterste best gedaan om een mooi tableau met lekkere hapjes voor iedere aanwezige te voorschijn te toveren. Ondanks het slechte weer waren er toch 41 ondersteuners en deelnemers die het gezellig vonden om deze laatste avond met elkaar af te sluiten. En gezellig is het geworden. De positieve reacties deze avond richting de commissie heeft veel goeds gedaan.
Naast de gezelligheid was de uiteindelijke uitslag van de inloop competitie ook wat de par 3 spelers nieuwsgierig maakte. Dit seizoen zijn er 21 wedstrijden georganiseerd waarvan 3 rabbit wedstrijden op de polderlus. Deze wedstrijden zijn niet meegeteld met de inloop competitie. Wat overbleef waren 18 wedstrijden waarbinnen de 9 beste resultaten mee telden voor het uiteindelijke resultaat.
Dit jaar hebben wij 98 deelnemers ontvangen die meegedaan hebben aan de inloop. Hiervan waren er 39 die een maal de sfeer geproefd hebben. Daar stond tegenover 28 deelnemers die 9 of meer keer wedstrijden speelden. Twee deelnemers hebben met 17 keer praktisch alle avonden acte de présence gegeven. Al met al een mooi resultaat en weer een duidelijke toename van deelnemers (29 gemiddeld) ten opzichte van de twee voorgaande seizoenen.
De uiteindelijke top 5 voor dit seizoen waren:
Cees Prinsen, Jeffry de Graaf en Johan Berns

De Laatste dag winnaars van links naar rechts:Cees Prinsen, Jeffry de Graaf en Johan Berns

Eerste en winnaar van de wisseltrofee en een mooi golf kado  Ineke Duits-Bijvank met 48 punten over 9 wedstrijden.

Als tweede eindigde Bart Bartelds met 46 punten
Derde en door zijn resultaat van de laatste avond gestegen van plaats 5  Johan Berns.
Vierde en tevens als extra winnaar van een schoonheid behandeling bij Mieke Lust in Akersloot  Tinie Borst-Hollenberg
En tenslotte als vijfde eindigde Peter Weel met 37 punten.
Van harte gefeliciteerd met jullie prima prestatie. Ook uiteraard dank aan alle leden die ons, als commissie geholpen hebben bij de inloop en de rabbit wedstrijden

Eigenlijk waren alle deelnemers winnaars want spelen op de weidelus par 3 is elke keer weer een genoegen!!

Par 3 Commissie
afsluiting-par-3