Fairway Golftravel PAR-3 Inloopcompetitie start met record aantal deelnemers

De Par 3 inloop start met recordaantal inlopers van 43 golfers!

Door het mooie weer afgelopen maandag vonden veel golfers hun weg naar de Heemskerkse golfclub. De maandag avond inloop op de Weidelus Par 3 kende een ongehoord hoog aantal deelnemers 43. De Par 3 commissie is blij met dit resultaat.

Een aantal van de dit jaar aangemelde Par 3 leden vond gelijk de maandagavondinloop. Een succes voor de club.

Helaas kwamen er toch een paar spatjes regen over en de baan was her enigszins nat. Dit mocht echter de pret niet drukken. Twee nieuwe Par 3 leden nestelden zich aan de kop van het klassement. Zij moesten echter op tijd naar huis. De dagprijzen gingen dan ook naar Hilda Prinsen, Gert-Jan Brandjes en Piet Molenaar. Vier deelnemers scoorden een birdie

1 P3SC 1 M 54.0 Joop Schinkel 26

2 G1755 M 54.0 Peter Bes 24

3 PRIN 3 V 54.0 Hilda Prinsen 23

4 G1756 M 54.0 Gert Jan Brandjes 20

5 P3MO 2 M 47.0 Piet Molenaar 18

Birdie

Naam Birdie Eagle Albatross

KOOT 1 M Theo Koot P3 Bh9

P3AD 1 V Mary Admiraal P3 Bh6

PRIN 1 M Cees Prinsen P3 Bh5

BALM 1 M Kees Balm P3 Bh8

Vanaf 9 april  de Fairway Golftravel Open Par-3 Competitie!
Speel je ook mee?

Op 9 april a.s gaan we weer van start met 18 wedstrijden en de finale wedstrijd wordt gespeeld op 10 september. Fairway Golftravel is de hoofdsponsor van deze competitie waarbij een prachtige golfreis is te winnen voor twee personen naar Duitsland! De wedstrijd gaat eigenlijk altijd door met uitzondering van de feestdagen

Voor wie

Het is een avond geschikt voor golfers met of zonder ervaring, lid of geen lid van de Heemskerkse Golfclub, man of vrouw het maakt niet uit. Op deze maandagavonden staat de uitdagende Par-3 baan voor iedereen open.

Er is een handicap verrekening dus u maakt altijd kans op een leuke prijs en een handicap is geen vereiste

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich vanaf half vijf aanmelden aan de wedstrijdtafel. De inloop wordt gespeeld flights van 3 of 4 spelers om 9 holes op de Par-3 baan te gaan spelen. Het aanmelden kan tot half 8.

Golfinstructie door Rogier Kootker Heemskerkse golfschool