“Wat is golfen in de winter een gezellige bezigheid”.

De trotse top drie Marian Koot, Cees Veldt en Tiny Borst bijgestaan door een van de wedstrijdleiders van vandaag Nel Gerbranda

“Wat is golfen in de winter een gezellige bezigheid”.

Dat waren de woorden van een deelneemster van de 3de winterwedstrijd op de Weidelus (Par-3). Het weer hielp uiteraard mee maar dat bepaalde niet alleen de gezelligheid. Ook alle deelnemers zaten er positief in.
Door de winterse temperaturen kon er geen gebruik gemaakt worden van de zomergreens. Gelukkig hebben de greenkeepers ingegrepen en ervoor gezorgd dat er wintergreens gemaakt zijn. Dat is dan ook voor het eerst dat ook op de Weidelus gespeeld moest worden met dit type greens. Voor de meeste deelnemers was dit een nieuwe ervaring. Ook dat de bal opgepakt kon worden binnen een putterlengte van de hole was iets waar men aan het begin moest wennen.
Ondanks de om ons heen grijpende griepepidemie en reizen naar warmere oorden werd er toch met 19 deelnemers gestart. En binnen de 5 kwartier kwamen de spelers weer richting het clubhuis.
Met mooie scores dat moet gezegd worden. De winnaar kwam zelfs met een netto score van 19 slagen!! van de baan. Wanneer de baan weer qualifying is zal hij dat snel merken in zijn huidige handicap.
Er werden 3 birdies gescoord door Tiny Borst, Mary Admiraal en Rene Schoen.
De uiteindelijke uitslag luidde:
Eerste met een score van 19 slagen netto  Cees Veldt
Als tweede eindigde Tiny Borst met 24 slagen netto
Ene derde met 26 slagen Marian Koot
Er eindigde 4 spelers met een gelijke netto score van 32 slagen.  John Ludenhoff, Cees Balm, Bart Bartelds en Theo Koot
De prijzen werden uitgereikt tijdens de overigens heerlijke Goulash soep en met zijn allen aan een grote tafel.
De volgende en tevens laatste winterwedstrijd wordt gespeeld op 25 maart. Wij als commissie hopen en verwachten ook een grote opkomst.