open inloopwedstrijden

* Weinig tijd voor de 18 holes grote baan?
* Beginnende golfer wel of geen GVB?
* Spelen met kinderen of kleinkinderen?
* Spelen met vrienden, kennissen of beginnende golfers die  niet lid zijn?

(Beginnende of gevorderde) golfers zonder baanpermissie of handicap 54 of beter- zowel clubleden als niet-leden – kunnen op de Heemskerkse Weidelus kennismaken met alle aspecten van het golfspel.
Deze  PAR-3 baan staat op nummer 9 van de beste PAR-3 banen van Nederland. Binnen een straal van een uur rijden staat er geen andere baan in de top 25.

negende plaats par 3

Vanaf maandag 10 april is er een wekelijkse 9 holes open inloop wedstrijd op deze uitdagende lange PAR-3 baan. De inloop start om 17.00 uur tot 19.00 uur. Inschrijfgeld € 2,-.   De inloopwedstrijden gaan door tot en met 11 september.

U loopt in een flight met 3 personen. Een leuke kans om interessante mensen te ontmoeten of samen met vrienden of familie een rondje te lopen!
Er is een handicap verrekening dus u maakt altijd kans op een leuke prijs en een handicap is geen vereiste.

De wedstrijd gaat eigenlijk altijd door met uitzondering van de feestdagen (maandag 17 april en maandag 5 juni) .

Misschien wilt u na afloop met uw nog een klein hapje eten in het clubhuis en genieten van ons prachtige uitzicht op het terras? Het kan allemaal.
Lidmaatschap is niet vereist. Niet leden betalen € 15,- greenfee, maken gebruik van een 10 rittenkaart of -het kan nog veel goedkoper- met een Par 3 lidmaatschap of een Par 3 zomerabonnement, men kan dan al onbeperkt spelen vanaf € 34,- per maand.