Zondag 21 december was het weer raak op de Weidelus oftewel de Par-3 van de Heemskerkse GC!!

Winnaar John Ludenhoff

Dat wij zelfs spelers moesten weigeren geeft het succes aan van de winter wedstrijden van de Par-3. Alhoewel

Tweede plaats Kees Balm

het geen inloop is kunnen spelers toch proberen op de dag zelf mee te doen op deze wedstrijden.

Deze dag was het weer ons positief gezind. De regen van de afgelopen periode kan het spel behoorlijk beïnvloeden. De baan was wel nat met hier en daar een plas, vooral in de bunker, maar het was droog en in het begin zelfs met een zonnetje. Zoals op de foto’s in het par 3 album te zien is werd er met veel plezier gespeeld. Het feit dat verschillende handicaps door en met elkaar spelen is toch wel bijzonder te noemen. En zo een wedstrijd over 9 holes is een prettige gelegenheid om andere spelers te ontmoeten. Dat zijn niet onze woorden als commissie maar wordt gedeeld door de deelnemers van de afgelopen twee wedstrijden.

En na de wedstrijd een heel erg gezellige nazit met een heerlijke soep aan een grote tafel. Hole 19 zorgt ervoor dat dit allemaal keurig geregeld wordt.

Derde plaats Bart Bartelds

Maar er werd ook om te winnen gespeeld uiteraard. Het waren deze keer wel mannen die het beste gescoord hadden.
De top drie waren:
John Ludenhoff bruto 31 slagen en netto 27 slagen nummer een
Kees Balm met alleen een zeventje!! bruto 31 en netto 28 slagen nummer twee
En ten slotte Bart Bartelds bruto 33 en ook netto 28 slagen als nummer drie.
Daarbij scoorde John en Bart nog een birdie.
Hop naar de derde wedstrijd op 18 februari. De inschrijving is verlengd naar 11 uur op de zondag van de wedstrijd.
Theo Koot