Patrique Baljé, de derde golfprofessional op de Heemskerkse stelt zich voor

Beste Golfers,

Mijn naam is Patrique Baljé, ik ben 23 jaar en woon in Alkmaar. Zoals is aangekondigd, kom ik als derde Golf Professional op de Heemskerkse Golfclub om de golfschool te versterken. Een onwijs mooie plek, om de club verder te brengen en om mezelf door te ontwikkelen.

Wat heb ik tot nu toe gedaan?

Na de middelbare school ben ik de sportwereld ingerold. Ik heb veel verschillende sporten beoefend, vooral balsporten vind ik erg leuk. Tijdens mijn opleiding “Sport & Bewegen” op het Horizon College in Alkmaar ben ik in aanraking gekomen met de golfsport (onder andere door Rogier). Na de eerste trainingen wist ik het gelijk: ik wil Teaching Pro worden!

Na het succesvol afleggen van mijn examen “Sport & Bewegen” ben ik aan de PGA Holland gestart als B-Professional. Afgelopen mei (2017) ben ik ook hiervoor geslaagd. Niet alleen dat, ik ben uitgeroepen tot Best of Class B2016.

Wat ga ik doen?

Ik zal mij gaan concentreren op 2 speerpunten: bedrijvengolf en de jeugd.

Allereerst wil ik nieuwe spelers in de bedrijven sector enthousiast maken voor golf. En deze laten genieten van de gezellige sfeer op de club en gek maken van golf. Iedereen is welkom. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kunnen (medewerkers van) bedrijven – wellicht dat van jou- een leuke golf clinic beleven. Hopelijk voor velen de aanzet tot het golfvirus. Klik hier voor meer informatie.

Naast bedrijvengolf en het geven van privé lessen en groepslessen heb ik als tweede speerpunt de jeugd. Door een gestructureerd programma neer te zetten met leuke activiteiten gaan we bij de jeugdspelers een gedegen golfbasis leggen, waar ze hun leven lang plezier van hebben. Ook hier is iedereen welkom. Benieuwd naar de lessen en de activiteiten? Laat je kinderen/kleinkinderen eens langskomen voor 2 gratis proeflessen!

Ik zal voornamelijk op zondag t/m woensdag op de club werkzaam zijn. Spreek me gerust aan om elkaar beter te leren kennen. Ik hoor graag jullie verhalen.

Tot snel op de club!

Patrique Baljé