Afsluiting winterseizoen competitie Seniorenochtend

Het hele winterseizoen was het al tobben met het weer. Zo ook deze laatste donderdagochtend van het winterseizoen 2017-2018. Toch telde de Seniorencommissie nog 39 enthousiastelingen voor de 9-holes all tee start wedstrijd. En zowaar, het bleef in ieder geval droog!

Tijdens de lunch, weer vanouds gezellig, kon organisator Frans Ossendorp Co Witte complimenteren met zijn eerste prijs, behaald door na 9 holes met 19 sfd-punten binnen te komen. Een flesje wijn was zijn beloning. De tweede prijs ging met 16 punten naar Frank Duits en Joop Haasbroek.

Bij de dames scoorden Carol Alblas en Ina de Lie hetzelfde aantal punten: 14. Ook voor hen was er een flesje wijn.

Voor de lunch schreven zich maar liefst 47 senioren in. Bij ontstentenis van de voorzitter Peter de Groot, ook ten prooi gevallen aan de alom heersende griepvirus, reikte Frans Ossendorp, geassisteerd door Ineke Duits aan de dagwinnaars van de afgelopen periode het welverdiende Senioren golfballetje uit.

De sfeer tijdens de lunch was heel geanimeerd, hetgeen zeker ook te danken was aan de goed verzorgde en erg smakelijke gerechten die het team van de 19de op tafel zette.

Kortom: een prima afsluiting van een wat sukkelig winterseizoen. Maar aan dat laatste viel weinig te doen. Laten we hopen dat we in het komende zomerseizoen kunnen genieten van fijn golfweer en een goed bezet deelnemersveld op de wekelijkse Seniorenochtend.

Inschrijven vooraf via EGolf4U wordt op prijs gesteld. Maar komt u zich tussen 8:15 en 10:00 uur spontaan melden aan de inschrijftafel, dan is dat natuurlijk ook prima.

Bij de foto:

Tijdens de afsluitende lunch is de sfeer altijd heel geanimeerd.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.