Introducees welkom op seniorenochtend

Als u het leuk vindt om toch eens  een vriend of familielid (opnieuw) kennis te laten maken met onze uitdagende 18-holes-,  of PAR3-baan, dan kan dat. Hiervoor geldt een introductietarief van  € 25,00 voor 18 holes en € 15,00 voor 9 holes op de grote baan. Voor de PAR3-baan bedraagt de greenfee € 10,00.

Ook dit jaar drie uitwisselingen met Noord-Hollandse golfclubs

Seniorleden, dat zijn alle leden van onze club vanaf 50 jaar,  kunnen ook weer meedoen aan de drie uitwisselingen die wij organiseren met de  Noord-Hollandse Golfclub (Sluispolder), de Westfriese Golfclub (Westwoud) en Golfclub Spaarnwoude.

De planning is als  volgt:

Uitwisseling Noord-Hollandse Golfclub, baan Sluispolder

UIT: woensdag, 6  juni bij Sluispolder en THUIS: donderdag, 14 juni.

De inschrijving start binnenkort.

Uitwisseling Westfriese Golfclub, baan Westwoud

UIT: maandag, 9 juli bij Westwoud en THUIS: donderdag, 19 juli

Uitwisseling Golfclub Spaarnwoude, baan Spaarnwoude

UIT: donderdag, 9 augustus bij Spaarnwoude en THUIS: donderdag, 23 augustus.

Informatie over de inschrijving t.z.t via website, mededelingenbord en wedstrijdtafel.

Voor alle wedstrijden geldt een maximum van 16 deelnemers per club. Vol is vol. Noteer de data alvast in uw agenda.