Seniorencommissie: Weer drie uitwisselingen deze zomer.

Weer drie uitwisselingen deze zomer.

Ook deze zomer organiseren we weer drie uitwisselingen met een Noord- Hollandse golfclubs, t.w. De Noordhollandse Golfclub (Sluispolder) de Westfriese Golfclub (Westwoud) en Golfclub Spaarnwoude.

Noteer de data hiervoor alvast in uw agenda.

Noordhollandse Golfclub – golfbaan Sluispolder, Alkmaar

6 juni (WOENSDAG) – uitwedstrijd op golfbaan Sluispolder

14 juni – thuiswedstrijd op onze eigen baan 9. Start vanaf 10:30 uur.

Westfriese golfclub – golfbaan Westwoud

9 juli (MAANDAG) – uitwedstrijd op golfbaan Westwoud

19 juli – thuiswedstrijd op onze eigen baan. Start vanaf 10:30 uur.

Golfclub Spaarnwoude – golfbaan Spaarnwoude

9 augustus – uitwedstrijd op golfbaan Spaarnwoude

23 augustus – thuiswedstrijd op onze eigen baan. Start vanaf 10:30 uur.

ALLE SENIOREN (50+) van onze club met minimaal hcp. 36 kunnen hieraan meedoen.

Maximum aantal deelnemers per club: 16. Indeling in flights van 4 spelers, 2 van elke club. Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de handicap rating, zodat er per flight niet al te grote niveauverschillen zijn.

Na afloop is er een nazit met hapje en drankje en bekendmaking winnaars. Velen maken ook van de gelegenheid gebruik om de dag met een gezamenlijke maaltijd af te sluiten.

Het is de bedoeling dat ingeschreven wordt voor zowel de uit- als de thuiswedstrijd. Deelname wordt genoteerd in volgorde van inschrijving.

Voor uitwedstrijden wordt u tussen 9:00 en 9:30 uur bij de ontvangende club verwacht.

Nadere informatie over elke wedstrijd volgt. Maar als u zich nu al wilt aanmelden dan kunt u een e-mail sturen aan de wedstrijd coördinator Ineke Duits,  inekeduits@quicknet.nl