Uitwisselingen Heemskerkse Golfclub met Golfclub Spaarnwoude

Op 17 augustus vond de jaarlijkse thuiswedstrijd plaats met golfclub Spaarnwoude.

Het was een druilerige dag met een natte baan maar dat mocht de pret niet drukken.

Van beide clubs traden er in totaal 32 deelnemers aan vanaf 10.30 uur.

Door de regen kwamen de laatste deelnemers pas na ruim vijf uur binnen.

Winnaar werd de Heemskerkse Golfclub met een gemiddeld aantal SF punten van 22,7 tov Spaarnwoude 21,6.

Bij de dames werd Annelies Nieuwveld (29 punten) de winnares gevolgd door Marjolein de Jonge (25 punten) en Hennie Oosterhof (24punten).

Bij de heren was die eer voor Richard van Zelst (37 punten) met daarna Frank Duits (34 punten) en Simon Zonneveld (26 punten).

Door Piet van Lie en Annelies Nieuwveld werd een Birdie geslagen.

Na afloop van de prijsuitreiking bleven er nog een aantal deelnemers eten om de dag gezellig af te sluiten.

Klik hier voor de foto's van 17 augustus

Op 31 augustus vond de uitwedstrijd plaats. Hoewel de weersvoorspellingen niet al te florissant waren, werd het een droge en vrij zonnige dag.

rechts Hans Alblas

Ook nu traden er weer 16 deelnemers van de HGC aan vanaf 11.00 uur.

Helaas voor de HGC werd nu GC Spaarnwoude de winnaar met een gemiddeld aantal SF punten van 24,8 tov de HGC 22,7

Op Spaarnwoude werd de winnaar Rob van Vught met 32 SF punten gevolgd door Hans Alblas (25 punten) en Piet de Lie (25punten).

Bij de dames werd Joke Jochems de winnaar met 27 SF punten. Tweede en derde werden Irma Skotarczak (26 punten) en Marjolein de Jonge (26 punten)

Door Marjolein de Jonge werd een Birdie geslagen

Na de prijsuitreiking op het zonnige terras werd de avond wederom met een diner afgesloten waar een groot aantal van onze deelnemers bij aanschoof.

We kunnen spreken van een geslaagde uitwisseling.

Ineke Duits

Klik hier voor de foto's 31 augustus