Top 10 tijdens Nationaal Golf Congres!

Op 31 januari zijn Rob Tolhuijsen en pro Patrique Baljé naar het Nationaal Golf Congres geweest namens de club. Het hoofdonderwerp van het congres was Golf Geluk. Hoe is uw Golf Geluk eigenlijk?

Tijdens de ochtend sessie werd er gesproken over wat Golf Geluk nou eigenlijk is. Wat maakt golfers gelukkig en hoe kun je de golfers gelukkig houden. Een belangrijk onderwerp om spelers plezier aan de sport te kunnen bieden. Een belangrijke pijler blijkt hierbij de sociale contacten met spelers, leden en/of vrienden. Heeft u al een paar gezellige golfvrienden?

Door samen te spelen, trainen en natuurlijk te borrelen groeit uw Golf Geluk blijkt uit onderzoek. Al eens over nagedacht om samen met het gezin en/of family te spelen of te trainen (inlooplessen/ouder-kind training)? Een beetje quality time kan natuurlijk geen kwaad.

Na de ochtend sessie waren er diversen workshops die je kon volgen. Alles natuurlijk gerelateerd met het gelukkiger maken van de golfers. Geluk kunt u overal op de golfclub vinden . Wist u dat de entree, de inrichting van de horeca, aanbod van lessen en de activiteitenkalender hieraan kunnen bijdragen?

Na de 3 verschillende boeiende workshops werd het Nationale Golf Quiz gespeeld. Totaal deden hier 356 deelnemers aan mee. Verschillende golf gerelateerd vragen moesten worden beantwoord. Patrique haalde hierbij een 10de plek!

Het congres werd afgesloten door Sjaak Bral (komediant). Na een paar goed geplaatste grappen kon iedereen aanschuiven bij de Walking Dinner party. Een geslaagde dag al met al!

Benieuwd naar details van deze dag? Of heeft u zelf suggesties om uw Golf Geluk te laten groeien? Laat dit dan aan ons weten. Hopelijk kunnen we voor iedereen het Golf Geluk een stukje laten groeien.

Rob en Patrique

Even wat landelijke trends:

• Het aantal mensen die alleen 9 holes speelt blijft stijgen
  • Vaste spelers nemen weer toe
  • Er is een toename in strippenkaarten
  • Losse greenfeespelers nemen af