Uitslag VAC-avond 29 juni 2018

Een mooiere zomeravond konden de 36 deelnemers aan deze VAC-inloopavond zich niet wensen. Heerlijke temperatuur, lekker zonnetje en niet te veel wind. Dat was aan de scores wel te zien. Vooral in de categorie hcp. 20 en hoger moest je met tenminste 21 punten binnenkomen om in de prijzen te vallen. In de categorie van de lagere handicappers (0 tot 20 Sfd.pt) was dat kennelijk wat lastiger. Daar waren 17 punten genoeg voor de eerste prijs.

Die ging naar Dirk Molman (hcp. 19,7). In de hcp-categorie vanaf 20 sfd. punten werd de eerste prijs op basis van matching cards gewonnen door Maria Schuurman (hcp. 23,6). De tweede prijs ging naar Trudy Zonneveld (hcp. 23,1) ook dus met 21 punten, m.c.  en de derde prijs was voor John Groot (hcp. 21,2).

Dan de bijzondere verrichtingen. Op hole 4 werd de tweary in de wacht gesleept door John Groot. De neary op hole 5 (hcp. 0-20) was voor Rick Boots en de neary op hole 8 ging uiteindelijk maar Tino Boots, nadat ook Jaap Naber en Maria Schuurman hun naam op het nearybiljetje hadden kunnen schrijven. Birdies waren er voor John Groot op hole 1, Tom Groen op hole 3, Rick Boots op hole 4 en Tonny Hendriks op hole 8.

Omdat zowel Dirk Molman als Maria Schuurman de eerste prijs – een grote tablet chocola – wonnen, stelden zij een tablet als extra prijs beschikbaar, die – na loting – aan Frans Ossendorp ten deel viel.

Nog vermeldenswaard is, dat maar liefst 33 deelnemers in de dubbele cijfers eindigden. Heeft de wat droge baan, waardoor de ballen wat langer doorrolden, hierbij een handje geholpen? Euvele gedachte! Laten we het erop houden dat iedereen vanavond goed op “tik” was.

Het was heerlijk nazitten op het terras, met dank aan de goede stemming en de culinaire bijdrage die het horecateam hieraan leverde.

Op de foto v.l.n.r. de prijswinnaars: achteraan Dirk Molman, Frans Ossendorp, Trudy Zonneveld, John Groot en Maria Schuurman. Vooraan Rick Boots (l) en zijn vader Tino.

VrijdagAvondCompetitie

Uitslag VAC-avond 22 juni 2018

/
Volgens de meteorologen zou daags tevoren de zomer begonnen zijn.…
VrijdagAvondCompetitie

Uitslag VAC-avond 8 juni 2018

/
Deze VAC-avond moesten we het met 25 deelnemers doen. Waren de…
VrijdagAvondCompetitie

Uitslag VAC-avond 1 juni 2018

/
Karakteristieken van deze vrijdagavond inloop: kil en wat winderig…
VrijdagAvondCompetitie

Uitslag VAC-avond 25 mei 2018

/
Met 37 deelnemers aan deze VAC-avond kunnen we spreken van een…
VrijdagAvondCompetitie

Uitslag VAC-avond 18 mei 2018

/
Pinksterweekeinde en wat koel weer, maar toch voldoende aanleiding…

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.