Uitslag VAC-avond 6 juli 2018

Deze mooie zomeravond met mooi warm weer en niet al te veel wind kon maar 28 HGC’ers en enkele gastspelers verleiden om aan VrijdagAvondCompetitie mee te doen. Was de reden het interessante sportaanbod op TV (o.a. Kiki Bertens, die op Wimbledon won van Serena Williams) of was voor sommigen de vakantie al begonnen? Wie het weet mag het zeggen. Wel was er deze avond weer een plezierig, sportieve sfeer, die enkelen inspireerde om  boven hun persoonlijke handicap de 9 holes te beëindigden. Dit keer waren het vooral de lage handicappers, die zo goed scoorden.

Eerste in deze categorie (0 tot 20 pt.) was Bettina Gerrits met hcp. 19,4  die tot een score van 23 sfd.pt. kwam. In de categorie vanaf 20 sfd.pt was John Zoontjes (hcp. 26,7) de beste met 19 punten. Overall tweede werd Nicky Schaap (hcp.12,9) met 22 punten en de jonge Senna Korving (hcp. 10,1) werd derde met 21 punten.

De Tweary op hole 4 werd geslagen door Erik Jan Schuddeboom. Op hole 5 weliswaar sloeg Maikel Wiersma (hcp. 24,8) zijn bal het dichtst bij de putt, maar omdat deze neary alleen bedoeld is voor de handicapcategorie tot 20 pt. was de “echte” prijs niet voor hem maar voor Ben de Jonge (hcp. 11,6). Niettemin werd Maikel toch met een prijs beloond.

De neary voor de lagere handycapcategorie op hole 8 was voor John Zoontjes. Birdies werden geslagen door Ben de Jonge en Dirk Molman  op hole 2, Rick Boots op hole 4 en Senna Korving op hole 6.

Deze avond was het uitstekend toeven op het terras. De golfschotels en andere gerechten vielen goed in de smaak en van de drankjes werd zichtbaar genoten. Al met al een VAC-avond om met plezier op terug te kijken.


Op de foto v.l.n.r. de prijswinnaars: vlnr.: John Zoontjes – Senna Korving – Ben de Jonge – Nicky Schaap – Bettina Gerrits en Maikel Wiersma.

VrijdagAvondCompetitie

Uitslag VAC-avond 22 juni 2018

/
Volgens de meteorologen zou daags tevoren de zomer begonnen zijn.…
VrijdagAvondCompetitie

Uitslag VAC-avond 8 juni 2018

/
Deze VAC-avond moesten we het met 25 deelnemers doen. Waren de…
VrijdagAvondCompetitie

Uitslag VAC-avond 1 juni 2018

/
Karakteristieken van deze vrijdagavond inloop: kil en wat winderig…
VrijdagAvondCompetitie

Uitslag VAC-avond 25 mei 2018

/
Met 37 deelnemers aan deze VAC-avond kunnen we spreken van een…
VrijdagAvondCompetitie

Uitslag VAC-avond 18 mei 2018

/
Pinksterweekeinde en wat koel weer, maar toch voldoende aanleiding…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.