LEDENREIS HEEMSKERKSE GOLFCLUB  09/12- 16/12/2018

SPANJE- COSTA DE LA LUZ

Een ledenreis voor de Heemskerkse Golfclub! Wat een gezelligheid. Deze periode van het jaar zijn de temperaturen zeer aangenaam aan de Costa de la luz.

PRECISE EL ROMPIDO GOLF HOTEL *****

Heerlijk rustig golfhotel direct gelegen aan de mooiste golfbanen in de omgeving! Vanuit dit trendy en moderne 5-sterren El Rompido Golf Resort heeft u zicht op de golfbaan,het omringende natuurgebied en de zee welke op slechts enkele minuten rijden ligt. U verblijft in één van de ruime en comfortabel ingerichte kamers. In deze natuurlijk beschermde omgeving treft u de twee El Rompido banen, North & South. Twee prachtige, zeer boeiende banen en nog zonder bebouwing. Beide worden gekenmerkt door pijnboombossen en het water van de lagune welke uw spel doorkruist. De lastige South course met diverse doglegs vraagt om precisie en techniek. De North course is vriendelijker, heeft een meer open karakter.

Arrangement:

• vlucht Amsterdam-Faro t.w.v. € 150