Werk mee aan de komende Lustrum PAR

Eind mei komt er een speciale Lustrum Par uit. Het wordt weer een echte Par. Eén van papier. Eén om te bewaren. Wij hebben hiervoor uw hulp nodig

In deze PAR kijken wij graag met elkaar terug op de afgelopen 30 jaar. Om dit goed te doen, doen wij een beroep op u. Volgende week krijgt iedereen een email met het verzoek om: de mooiste, dierbaarste, leukste, verrassendste of krachtigste herinnering, anekdote of gebeurtenis uit de afgelopen 30 jaar aan de redactie toe te sturen. Uw bijdrage mag maximaal een half A4tje groot zijn. U kunt uw bijdrage toezenden aan het e-maladres: copijpar@heemskerksegolfclub.nl. De leukste bijdragen ontvangen een leuke lustrumherinnering. Bij alle stukjes in de PAR zal een passende foto van u geplaats worden. Hiervoor loopt onze fotograaf John zich al warm.

De redactie bepaalt welke bijdrage in de komende PAR komen. Er zal natuurlijk gestreefd worden naar voldoende samenhang. De bijdragen die niet geplaats worden, zullen op de informatiezuil in het clubhuis te lezen zijn. Zo kan iedereen er dan toch nog kennis van nemen.

Wij rekenen op u. De kopij kan tot-en-met  zaterdag 28 april aangeleverd worden. Dus zet uw beste beentje voor.