Dit jaar vieren wij ons zesde lustrum. Gaarne uw reactie

Dit jaar vieren wij ons zesde lustrum

De Heemskerkse bestaat dit jaar 30 jaar. Dat is natuurlijk reden voor een feestje. Een lustrumfeest, leuke verrassende activiteiten en wedstrijden voor iedereen. Maar ja, wat gaan wij precies doen dit jaar? Daar gaat een lustrumcommissie zich binnenkort over buigen.

Graag doen wij daarbij ook een beroep op u als lid. Als u dus leuke ideeën heeft of interessante ervaringen, dan horen wij die graag van u. Want ons 6e lustrum is natuurlijk een feestje voor iedereen: leden, gasten, sponsoren en allerlei andere betrokkenen.

Ideeën, suggesties of een aanbod tot medewerking, kunt u doorgeven aan de voorzitter van onze lustrumcommissie: Rob Simoons – rcsimoons@ ziggo.nl. Dus laat alsjeblieft iets van u horen.

Op 23 januari vindt een eerste brainstorming over ons lustrum plaats. Het zou erg fijn zijn om uw reacties voor die datum te ontvangen.

De Heemskerkse rekent op u.

Rob Simoons
Lustrumcommissie: HGC 30 jaar