Uitslag VAC-avond 30 juni 2017

De prijswinnaars v.l.n.r. Tino Boots, Bettina Gerrits, Niels Silberstein, John Groot, Jim Kloosterman en Silvio Missaglia.

Wat was dit een mooie avond! Het was prima golfweer. Prettige temperatuur en weinig wind. Dat trok maar liefst 45 clubgenoten naar onze mooie golfbaan. De scores waren ook heel erg mooi.  Maar liefst 7 deelnemers kwamen met 19 of meer punten terug in het clubhuis. John Groot spande de kroon met 22 punten. Nog even en dan gaat hij meespelen in de categorie tot 20 Stablefordpunten. De eerste prijs in die categorie ging nu naar Bettina Gerrits (hcp. 19.8) met 21 punten m.c. De tweede prijs was voor Silvio Missaglia (hcp. 18,4)  met 21 punten m.c. en Jim Kloosterman (hcp. 19,6) mocht met 19 punten de derde prijs in ontvangst nemen. Jim pakte ook nog de prijs voor de tweary op hole 4. De neary op hole 5 voor de categorie tot hcp. 20 ging naar Niels Silberstein en Tino Boots had die eer op hole 8 voor de handicapcategorie 20+.

De prijswinnaars v.l.n.r. Nicky Schaap, Tom Groen, Maria Schuurman, John Groot, Ineke Doornberg, en Ado Hartenhof.