Uitslag VAC-avond 6 april 2018

Op deze eerste VAC-avond van dit seizoen kwamen 35 deelnemers naar de baan om te genieten van een mooie lenteavond. Zij lieten zich daardoor inspireren om goede scores neer te zetten. Los van de uitslag kan worden gesteld dat sportief en met optimale inzet werd gespeeld. Heel wat deelnemers bleven gezellig nog een hapje eten en waren er getuige van dat Jim Kloosterman (hcp. 10,5) in de handicapcategorie 0-19,9 de eerste prijs in ontvangst kon nemen met een score van 18 Sfd. punten.  In de categorie 20-54 was dit Harry Brand, ook met 18 punten. De andere prijzen werden als volgt verdeeld:

2de prijs: Pim Boots, hcp. 15,6 – 16 punten en de 3de prijs ging naar zijn broer Rick Boots, hcp. 9,5 met 16 punten. Tweary op hole 4 werd niet geslagen. De neary op hole 5 (hcp. 0-19,9) was voor Tom van der Zon en de neary op hole 8 (hcp. 20-54) voor Stephan Kramer.

Birdies werden gescoord door Jim Kloosterman op hole 3, Virginia Doelwijt (hcp. 29,9) op hole 8 en Aydin Kumas (hcp.  11,7) op hole 6.

Na afloop werd door de deelnemers in afwachting van de prijsuitreiking in het restaurant De 19de nog geanimeerd nagepraat onder het genot van een drankje. Ook de door het horecateam gepresenteerde dagschotels of gerecht van de kaart vielen in goede aarde.

Al met al een vrijdagavond die uitnodigt om vaker naar de baan te komen om het weekeinde te starten.

Op de foto v.l.n.r. de prijswinnaars:
Jim Kloosterman, Tom van der Zon, Rick Boots, Pim Boots, Harry Brand, Kyara Prinsen (aanmoedigingsprijs) en Stephan Kramer.

Uitslag VAC-avond 13 april 2018

/
Vrijdag de dertiende. Toch kwamen er 36 leden naar de baan om…

VrijdagAvondCompetitie: relaxed begin van het weekeinde

/
VrijdagAvondCompetitie relaxte van weekeinde Op 6 april startte…

Uitslag VAC-avond 6 april 2018

/
Op deze eerste VAC-avond van dit seizoen kwamen 35 deelnemers…

6 april start VrijdagAvondCompetitie.

/
  Vanaf 6 april a.s. kunt u weer elke vrijdag avond op…

Nog 2 weken: start VrijdagAvondCompetitie.

/
Nog 2 weken: start VrijdagAvondCompetitie. Nog 2 weken geduld…

 

Deel dit bericht via uw social media
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *