VrijdagAvondCompetitie: relaxed begin van het weekeinde

VrijdagAvondCompetitie relaxte van weekeinde

Op 6 april startte de VrijdagAvondCompetitie (VAC) 2018. Op deze eerste avond mocht de VAC-commissie  35 leden verwelkomen, die het weekeinde wilden beginnen met een ontspannen rondje golf over 9 holes. In afwachting van de prijsuitreiking werd door heel wat deelnemers met hun flightgenoten nagepraat onder het genot van een welverdiend drankje en een golfschotel of een ander gerecht van de kaart.

Wilt u ook eens ervaren hoe gezellig de vrijdagavond is? Vanaf 16:00 uur kunt u terecht bij de wedstrijdtafel om u in te schrijven. Starttijd vanaf 16:30 uur tot uiterlijk 18:30 uur.

Iedereen kan starten vanaf een tee naar eigen keuze. Dat kan geel, blauw, rood en oranje zijn. Uiteraard met de daarbij behorende playing handicap.

De VAC-commissie stelt het erg op prijs als u zich vooraf voor de wedstrijd aanmeldt via de EGolf4U module van de website van de club of met de computer in de hal van het clubhuis.

Ook PAR-3 leden kunnen meedoen. Maar dan wel even bij de receptie de extra verschuldigde greenfee betalen. Graag tot ziens op de VAC-avond.