2e Maandbeker wedstrijd op 2 april gewonnen door Pauline de Kok

De inschrijving voor de wedstrijd op tweede paasdag was overtekend. 72 deelnemers hadden zich opgegeven en uiteindelijk zijn er 70 ingedeeld. Het weer liet het echter afweten. Het was een grauwe, natte dag maar iedereen is aan de start verschenen!

Om in de sfeer van Pasen te blijven stond er op de wedstrijdtafel een glazen cilinder met chocolade paaseitjes. De deelnemers aan de wedstrijd konden raden hoeveel eitjes erin zaten en velen pakten dit heel serieus aan. De winnaar, King Tse, heeft precies het juiste aantal van 153 (want binnenin waren 4 golfballen verstopt) geraden. Knap hoor of was het geluk.

Er was nauwelijks wind en uiteindelijk werd het ‘s middags tegen vier uur droog maar de  weersomstandigheden waren best zwaar. De CBA van deze wedstrijd is dan ook -2. Toch kwam de winnaar met een hele hoge score van 43 SF binnen.

De winnaars zijn: 1e prijs Pauline de Kok met 43 SF, 2e prijs Frank Duits met 37 SF en 3e prijs op m.c. Jim Kloosterman met 35 SF. Kim Schoo kreeg met haar 35 SF ook een prijs.

Om in de stemming te blijven zijn er tot slot zakjes paaseitjes maar ook zakjes tees verloot. Sponsor van deze wedstrijd was de WECO zelf.

Virginia Doelwijt

Klik hier voor de foto’s

Hieronder een verslag van de winnares Pauline de Kok:

De 2e maandbeker:

Slecht weer bestaat niet alleen slechte kleding. Met dat in gedachten en de weersvoorspelling van continue regen ging ik in mijn kledingkast op zoek naar geschikte kleding tegen de regen.

Misschien gewoon mijn skibroek? Nee, ik heb natuurlijk nog een regenbroek voor op de fiets! Die kan ik wel aan! Zo gezegd zo gedaan. Inderdaad heb ik nauwelijks last gehad van de regen.

Bij de wedstrijdtafel bleek er nog een leuke nevenwedstrijd te zijn. Hoeveel paaseitjes zitten er in de doos? Ook bij de neary’s kregen de eerste schrijvers een paaseitje.

Kortom Pasen was goed vertegenwoordigd op deze 2e paasdag maandbeker.

Met onze gezellige flight vloog de dag voorbij. Mijn puts gingen uitstekend. Normaal gesproken verlies ik veel punten met mijn korte spel. Tijdens deze maandbeker was het voor mij de omgekeerde wereld. Putten en chippen gingen goed en de afslagen waren wat minder.

Weer een bewijs dat je in golf het spel wint met het korte spel. De aanmoedigingen van mijn flightgenoten Carol en Carin hebben ook zeker bijgedragen aan de winst. Ik ben blij dat ik nu op handicap 18,7 ben beland en hoop bij de volgende maandbeker weer van de partij te zijn.

——
Groet