matchplay kampioenschappen

CLUBKAMPIOENSCHAP MATCHPLAY  2018

Dit is de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Het finale weekend wordt gehouden op 9 en 10 juni 2018.

Hieronder staan enkele gegevens m.b.t. tot dit kampioenschap.

Deelname

Ieder lid van de Heemskerkse Golfclub met een handicap van 0 – 36 kan in principe deelnemen aan dit kampioenschap. Het Match Play clubkampioenschap wordt gespeeld zonder handicapverrekening.

Er zijn vier deelnemersgroepen te weten:

1. Dames
  2. Heren
  3. Senioren Dames
  4. Senioren Heren.

In alle deelnemersgroepen kunnen maximaal 32 spelers deelnemen. Voor iedere deelnemersgroep geldt dat spelers met de laagste exact handicap van de inschrijflijst worden geplaatst. De winnares van de Dames en de winnaar van de Heren zijn de “Matchplayclubkampioenen” van de Heemskerkse Golfclub.

Inschrijven.

• Inschrijven kan via E-Golf ( thuis) of de zuil op de HGC.
  • Er kan slechts in één categorie worden ingeschreven.
  • Inschrijflijst Senioren is actief vanaf 21 april  2018 t/m 11 mei 2018.

Het speelschema wordt gepubliceerd op zaterdag 12 mei 2018.

• De wedstrijd is in de computer te vinden onder ` Matchplay voorronde Senioren Dames en Heren ` gedateerd 9 juni 2018.
  • Inschrijflijst Dames en Heren is actief vanaf 28 april 2018 t/m 18 mei 2018. Het speelschema wordt gepubliceerd op zaterdag 19 mei 2018.
  • De wedstrijd is in de computer te vinden onder ` Matchplay voorronde Dames en Heren ` gedateerd 9 juni

Dames en Heren

Zij spelen van de blauwe resp. zwarte tees. Zowel op zaterdag als op zondag kunnen er in deze categorie twee ronden gespeeld worden.

Dames Senioren en Heren Senioren

Zij spelen van de rode resp. gele tees.

Noot:

Senioren zijn dames en heren van 50 jaar of ouder..

Bij deelname geldt de dag voorafgaand aan de wedstrijd c.q. voorronde als

peildatum voor de leeftijd.

Voorronden

• De Senioren spelen in principe 3 voorronden
  • De eerste voorronde moet gespeeld zijn vóór 29 mei 2018;
  • De tweede voorronde moet gespeeld zijn vóór 2 juni 2018;
  • De derde voorronde moet gespeeld zijn vóór 6 juni 2018.

• De Dames en de Heren spelen in principe één voorronde.
  • De voorronde dient gespeeld te zijn vóór 6 juni

Het aantal voorrondes kan aangepast worden naar gelang het aantal inschrijvingen.

• In overleg met de receptie kunnen er starttijden voor de voorronden worden gereserveerd.