foursome

Inschrijving geopend ARENDSEN DE WOLFF TROFEE 2017

ARENDSEN DE WOLFF TROFEE 2017

Lokale voorronde op de Heemskerkse Golfclub:

Donderdag 27 juli al is er weer een Arendsen de Wolf Trofee toernooi waar duo's zich voor in kunnen schrijven.
Een duo bestaat uit 1 man en 1 vrouw en de hcp mag samen niet hoger zijn dan 55.0
De spelvorm is: Greensome Stableford en het toernooi is Non Qualifying.
Inschrijfgeld is: €3,00 per persoon.
We starten om 12.00 uur.
Inschrijven kan via: Egolf4U
Wil je mee doen, maar kan je geen duo vormen, vraag dan of de organisatie iets voor je kan betekenen.
Wij hebben er weer zin in om het te organiseren.

Groeten,
Thea van Heiningen en Nicoline van Driel (wedstrijdleiding)

De Arendsen de Wolff Trofee:

Een senioren-wedstrijd voor mixed koppels met een maximale gezamenlijk exact handicap van 55,0. De deelnemers spelen een greensome stableford. De wedstrijd is 1989 in het leven geroepen als dank voor het vele werk dat het echtpaar Arendsen de Wolff gedurende ruim 20 jaar voor de NGF heeft verricht.

Historie

In 1989 is het idee geboren om een landelijke mixed wedstrijd te organiseren voor seniorenleden van NGF-Leden met een hoge handicap. Dit is gebeurd op initiatief van de Nederlandse Golf Federatie. Als dank voor het vele werk dat het echtpaar Arendsen de Wolff gedurende ruim 20 jaar voor de NGF heeft verricht, is deze Trofee naar hen vernoemd. De heer mr W.G.K. Arendsen de Wolff is voorzitter geweest van de Commissie Senioren van de NGF en heeft een grote bijdrage geleverd aan de organisatie van de Landelijke Senioren Golfweek op de Rosendaelsche Golfclub. Hij was samen met de heer mr F. Horn verantwoordelijk voor de vertaling van de Rules of Golf in het Nederlands. Mevrouw drs E. Arendsen de Wolff-Exalto werd in 1969 lid van de Dames Commissie en heeft jarenlang in de Handicap en Regel Commissie gezeten. Zij was Regiocommissaris van de Regio Noordoost. In 1974 was zij de eerste vrouwelijke referee in Nederland.

Winnie Arendsen de Wolff