Morgen Prestotype Samson & Delilah Challenge

Wedstrijdleiders Rob Simoons en Aad Verduin tonen de Samson & Delilah cup waarvoor de mannen tegen de vrouwen strijden

Morgen zaterdag 8 juli a.s. wordt de Samson&Delilah Challenge gehouden. De jaarlijkse “Battle of the Sexes", de strijd tussen de dames en de heren. Het belooft weer een heel spektakel te worden, want Lydia en Charles Wanst - van onze sponsor Prestotype Grafische Machines – gaan ons weer verwennen.

Het programma voor de dag ziet er als volgt uit:

10.45 } Voorbereiden wedstrijd door wedstrijdleiding

11.30 } Ontvangst Samsons en Delilahs met koffie met wat lekkers

12.00 } Briefing door wedstrijdleiding en oppepper captains aan hun teams

12.15 } Naar de holes

12.30 } Start S&D Challenge – matchplaywedstrijd: de dames tegen de heren. Er wordt gespeeld van af de gele (heren) en rode tees (dames). Ook wordt er met volledige handicapverrekening gespeeld.

17.30 } Muziek van de band op het terras en later binnen

17.30 } Uitslagen naar wedstrijdleiding in Scoringscenter/bestuurskamer

} Vanaf dit tijdstip worden regelmatig tussenstanden bekend gemaakt door de wedstrijdleiding.

17.30 } Borrel en hapjes op het feestelijke terras

} Vanaf dit tijdstip worden de deelnemers – op verzoek van de sponsor - verzocht om zich te verkleden en iets gezelligs aan te trekken

18.45 } Prijsuitreiking Samson&Delilah Challenge

19.00 } Gezamenlijke maaltijd van de golfschotels voor slechts € 8.50 > de 19e heeft in overleg met onze sponsor twee speciale golfschotels voorbereid voor onze Samsons&Delilahs: Biefstuk* en Roodbaars*. Daarnaast kan er natuurlijk ook iets van de kaart gekozen worden.

19.00 } Muziek, dansen en heel veel gezelligheid.

………. Einde Samson&Delilah Challence

Aan de sponsor, de captains, de wedstrijdleiding, de 19e en het programma zal het niet liggen. Reden genoeg om er met z'n allen weer een heel mooi feestje van te maken.

Wij ontmoeten u graag a.s. zaterdag aan onze wedstrijdtafel!

Met sportieve golfgroeten,

Aad en Rob - wedstrijdleiders

Noot:

*Biefstuk, roseval aardappeltjes, groente en truffeljus.

*Roodbaars filet, roseval aardappeltjes, groente en hollandaise saus.

PS: Aan de wedstrijdtafel krijgt u een bon voor de S&D Golfschotel voor € 8.50. Geef svp z.s.m. door aan de 19e of u mee blijft eten. Wij hopen natuurlijk dat iedereen dat zal doen, want gezelligheid kent geen tijd. Email de 19einfo@de19e.nl